Sorteer op

Engeltjes gelukspoppetjes

Gelukspoppetjes in de vorm van engeltjes spelen al eeuwen een grote rol in de religies van het Christendom. Maar ook bijvoorbeeld als beschermengeltjes. Daarom is het zo leuk om een geluksengeltje te geven. Bijvoorbeeld met kerst, aan een kaartje, een bos bloemen maar bijvoorbeeld ook bij een overlijden of als iemand ziek is die je graag een steuntje in de rug geeft. Ook met een communie is een geluksengeltje een leuk aandenken voor degene die de communikant komt feliciteren. Onze engeltjes gelukspoppetjes zijn altijd op voorraad. Maak je keuze in onze gelukspoppetjes winkel, ze worden binnen 24 uur verzonden. En mis je iets, laat het ons weten!

Omdat de "engel" staat voor voorspoed is dit ook een geschikt gelukspoppetje om te geven aan iemand die je geluk en voorspoed wilt wensen. De ontvanger zal een geluksengeltje zeker kunnen waarderen!

De handgemaakte geluksengeltjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Dat is voor hen heel erg leuk om lekker creatief bezig te zijn met geluk. Deze engeltjes brengen dus dubbel geluk.

© 2015 - 2023 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel