Inspiratie

Gelukspoppetjes zijn ideaal om een cadeautje mee te versieren, maar omdat ze zo leuk zijn gebruiken we de gelukspoppetjes ook voor heel veel andere inspiratie ideetjes. Deze gelukspoppetjes uitwerkingen delen we graag met jullie.

Zie je een leuke uitwerking, maar heb je geen zin om deze zelf te maken, neem dan contact met ons op. Want iedereen verdient toch een beetje geluk!

Heb je een winkel of bedrijf en wil je iets gelukkigs voor je personeel of klanten, laat het ons weten, zodat ons creatieve brein voor je aan de slag mag. Denk bv aan een gelukspoppetje poes of hondepootje met de naam van je bedrijf of met woef of miauw eraan aan een zakje gelukskoekjes voor het dier. Misschien is dat ook een leuk verkoop artikel voor in je zaak rond dierendag of voor onder de kerstboom.

Heb je zelf een leuke uitwerking die je met ons wilt delen mail deze dan naar jans@gelukspoppetjes.eu en wellicht plaatsen we deze op onze gelukspoppetjes inspiratie pagina!

 

Sorteer op
 • Bedankjes voor de zusters
  Bedankjes voor de zusters

  Deze foto met uitewerking van het gelukspoppetje verpleegkundige kregen we van een klant. Haar zoontje had in het ziekenhuis gelegen en om de verpleging te bedanken maakte ze voor de verpleging voor allemaal zo'n lief potje vol…

 • Trouwcadeau met gelukspopppetjes
  Trouwcadeau met gelukspopppetjes

  Van een creatieve klant kregen we deze foto, een gave fles met geld voor het bruidspaar, helemaal versiert met gelukspoppetjes met VEEL GELUK eraan gemaakt. Hoe leuk is het als je geld cadeau wil geven om er zelf nog wat extra…

 • Gelukspotje
  Gelukspotje

  Wat een leuk gelukspoppetjes ideetje.

  Van een klant kregen we deze leuke gelukspoppetjes foto. Ze maakte deze geluksengeltjes cadeautjes voor haar klanten, een aardigheidje met een persoonlijke boodschap en we mochten de foto…

 • De kerstboom versieren met kerstgelukjes
  De kerstboom versieren met kerstgelukjes

  Van Jacqueline kregen we deze mooie collage van het versieren van de kerstboom. We mochten voor haar gelukspoppetjes kaartjes op maat maken voor haar bedrijf en deze verpakken met een houten gelukspoppetje. Alle 1000 stuks gaan in…

 • Lichtpuntjes met gelukssterren
  Lichtpuntjes met gelukssterren

  Deze foto kregen we van Nynke van Hernen die deze prachtige kaarten heeft gemaakt met een geluksster. Je kunt haar volgen op Instagram account @schrijvenmethartjes en zien wat ze nog meer voor moois maakt!

 • Traktatie gelukspoppetje piraatje
  Traktatie gelukspoppetje piraatje

  Deze foto krgen we van Janke van Lune.
  Dit was de traktatie die ze maakte voor haar zoontje. Een origineel en leuke uitwerking met ons gelukspoppetje piraat.
  Heb je ook een leuke uitwerking met een van onze gelukspoppetjes en vind…

 • Kinderfeestje gelukspoppetjes glazen
  Kinderfeestje gelukspoppetjes glazen

  Kinderfeestje, hoe leuk is het dan om ze welkom te heten met hun eigen feest coctail!

  Glazen met gelukspoppetjes sleutelhangers en lekkers om het kinderfeestje goed mee te starten.

  Het zou natuurlijk ook een leuke traktatie…

 • Gelukspoppetje boeddha met aangepaste touwtjes
  Gelukspoppetje boeddha met aangepaste touwtjes

  Een klant van gelukspoppetjes.eu wilde graag de gelukspoppetjes boeddha, maar vond de goudkleur touwtjes niet zo mooi en vroeg of we de gelukspoppetjes sleutelhangers ook met zwarte touwtjes konden make. En wat een geluk,…

 • Ik maak er een potje geld van.....
  Ik maak er een potje geld van.....

  Voor de liefhebbers van de Efteling is een potje gemaakt voor Peter met de trollenkoning van de Efteling. Een origineel Efteling poppetje met een gelukspoppetjes sleutelhanger, gemaakt tot een origineel cadeautje.

  Heb je ook een…

 • Maak er een potje appelmoes van
  Maak er een potje appelmoes van

  Lekker verse appelmoes gemaakt en een beetje over, hoe leuk is het dan om het weg te geven met een gelukspoppetjes sleutelhanger met de naam van de ontvanger.

  Dus geef een beetje geluk met een gelukspoppetje cadeau, het is zo…

 • Gelukskoekjes voor de kat
  Gelukskoekjes voor de kat

  Maak voor kerst, dierendag of voor een kennis die altijd op de kat past eens een leuke gelukspoppetjes sleutelhanger met de naam van de kat, de naam van de oppasser of gewoon een MIAUW sleutelhanger met gelukskatje.

  Heb je en…

 • Gelukscadeautjes in de schoen
  Gelukscadeautjes in de schoen

  Nog een leuke tip voor de Sinterklaastijd. Een leuke pot met Sinterklaas snoepgoed met een deksel naar keuze. En om het makkelijk te maken de namen van de kinderen aan een gelukspoppetje cadeautje eraan.

  Vind je de…

 • Maak er een potje geluksspekjes van!
  Maak er een potje geluksspekjes van!

  Onze geluksspekjes waren een inspiratie voor deze uitwerking met de gelukspoppetjes spekjes Een leuk cadeautje waar met veel zorg aan is gewerkt. Leuk om deze samen met een gelukspoppetjes sleutelhanger als kleinigheidje te geven,…

 • DIY gelukspoppetjes armband maken
  DIY gelukspoppetjes armband maken

  Maak zelf je eigen gelukspoppetjes armband. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om iemand die wel wat geluk kan gebruiken een gelukspoppetjes armband cadeau te geven.

  En hoe leuk is het om die dan zelf gemaakt te hebben?

  Hoe ga je…

© 2015 - 2021 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel