Sorteer op
 • Bedankt voor de leuke tijd gelukskaartje
  Bedankt voor de leuke tijd gelukskaartje

  Bedankt voor de leuke tijd gelukskaartjeeen lief gelukspoppetjes kaartje om te geven:

  ∙ als eindejaar bedankje aan juf of meester
  ∙ als bedankje bij afscheid van de peuterspeelzaal
  ∙ aan je collega's bij veranderen van…

  € 0,50
 • Gelukspoppetjes sleutelhanger "bedankt" met gewoon gelukspoppetje
  Gelukspoppetjes sleutelhanger "bedankt" met gewoon gelukspoppetje

  GELUKSPOPPETJES SLEUTELHANGER "BEDANKT" MET GEWOON GELUKSPOPPETJEOm iemand te bedanken een erg leuk kleinigheidje. Al deze gelukssleutelhangers worden door ons handgemaakt.

  Het gewone "ouderwetse" gelukspoppetje met de tekst…

  € 1,55
 • Bedankt gelukspoppetjes kaartje in diverse talen
  Bedankt gelukspoppetjes kaartje in diverse talen

  Een vrolijk gelukspoppetjes bedank kaartje in verschillende talen. Een werelds gelukskaartje met Guido, ons regenboog gelukspoppetje en met ons gelukspauwtje.

  Beide gelukspoppetjes ontwerpen zijn ook uniek door ons ontworpen. We…

  € 0,50
 • Matroesjka gelukspoppetjes sleutelhanger met "bedankt"
  Matroesjka gelukspoppetjes sleutelhanger met "bedankt"

  Matroesjka sleutelhanger met de tekst "bedankt".

  Een lief gelukspoppetje als klein bedankje aan iemand of op een feest.

  € 1,55
 • Bedankt geluksspekje sleutelhanger
  Bedankt geluksspekje sleutelhanger

  Geluksspekje sleutelhanger met het woord bedankt. Wilt u een ander woord of namen aan de gelukspoppetjes sleutelhangers, is dat natuurlijk geen probleem. U kunt uw keuze bij opmerkingen laten weten als u er geen "bedankt" aan wilt…

  € 1,75
 • Verpleegster gelukspoppetje "bedankt" sleutelhanger
  Verpleegster gelukspoppetje "bedankt" sleutelhanger

  Gelukspoppetjes verpleegster met bedankt eraan. Leuk om te geven als afscheid of om iemand die voor je heeft gezorgd te bedanken.

  Uiteraard kan er ook een andere tekst aan naar keuze tot 7 letters, meer letters kunnen worden bij…

  € 2,00
 • Bedankt vergeet-me-nietje sleutelhanger
  Bedankt vergeet-me-nietje sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger "bedankt" met het vergeetmenietje (kleur kan iets afwijken van de foto). Leuk om iemand te bedanken met een kleinigheidje, bv als juf of meester bedanktje bij het einde schooljaar. Bij afscheid van…

  € 1,55
 • Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje
  Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje

  Bedankt sleutelhangermet het gelukspoppetje bijtje eraan. Deze sleutelhanger is erg leuk om iemand op een speciale manier te bedanken, bijvoorbeeld iemand die voor je planten heeft gezorgd in je vakantie, maar ook als…

  € 1,55
 • "Bedankt" Handgemaakte gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Bedankt" Handgemaakte gelukspoppetjes sleutelhanger

  "Bedankt" gelukspoppetjes sleutelhanger. Deze sleutelahngers zijn uniek, omdat ze allemaal met de hand worden gemaakt en er dus geen dezelfde sleutelhangers van zijn. Wil jij een uniek bedankje voor iemand, of voor heel veel…

  € 1,55
 • Bedankt docent gelukspoppetjes sleutelhanger
  Bedankt docent gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetje docent met de tekst BEDANKT eraan. Leuk voor je juf of meester, leraar of lerares om te bedanken. Dat kan zijn voor extra hulp in moeilijke tijden, maar ook een leuk bedankje op het einde van het schooljaar. Wil je…

  € 2,00
 • Geluksklavertje vier met BEDANKT sleutelhanger
  Geluksklavertje vier met BEDANKT sleutelhanger

  Geluksklavertje vier sleutelhanger met tekst BEDANKT er aan. Deze sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvand door mensen met een beperking. Zo verspreid je dus dubbel geluk want ze vinden het geweldig om onze gelukspoppetjes…

  € 1,55
 • Bedankt vergeetmenietje sleutelhanger
  Bedankt vergeetmenietje sleutelhanger

  Vergeetmenietje sleutelhanger met BEDANKT eraan. Een lief bedankje voor als je ergens weg gaat, bv een nieuwe baan, een andere school, naar huis uit het ziekenhuis bedankje of voor de mensen om je heen als je gaat verhuizen.

  Vind…

  € 1,75
 • Bedankt gelukspoppetjes sleutelhanger met het geluksspekje
  Bedankt gelukspoppetjes sleutelhanger met het geluksspekje

  Spekje gelukssleutelhanger bedanktGelukspoppetje sleutelhanger met tekst BEDANKT. Hier hebben we gekozen voor het geluksspekje, om iemand op een SPEKtaculaire manier te bedanken. Want een bedankje hoeft niet duur te zijn, je geeft…

  € 1,80
 • Bedankt gelukspoppetje sleutelhanger juf of meester met gelukskaartje
  Bedankt gelukspoppetje sleutelhanger juf of meester met gelukskaartje

  Gelukspoppetjes juf of meester met BEDANKT en een gelukskaartje met de afbeelding van het gelukspoppetje docent. We hebben deze gelukspoppetjes sleutelhanger natuurlijk ook met juf of meester eraan. Op het gelukspoppetjes kaartje…

  € 2,50
 • "Bedankt" sleutelhanger met gelukskaartje giftset
  "Bedankt" sleutelhanger met gelukskaartje giftset

  "Je bent goud waard" een gelukspoppetjes kaartje met onze hulpverleners erop afgebeeld, samen met een "BEDANKT" gelukspoppetjes sleutelhanger om hulpverleners te bedanken voor hun inzet. Deze cadeauset kan verpakt worden of wordt…

  € 2,20
 • Bedankt voor de leuke tijd
  Bedankt voor de leuke tijd

  Kaartje vol geluk om te bedanken. Met de tekst Bedankt voor de leuke tijd, kun je op lieve wijze afscheid nemen van je sportclub, klas of stage. Uiteraard te leveren met bijpassend gelukspoppetje.

  € 0,50
 • Gelukspoppetje naamsleutelhangers met naam op maat gemaakt
  Gelukspoppetje naamsleutelhangers met naam op maat gemaakt

  Gelukspoppetjes naam sleutelhangers bestellen, snelle levering en gemaakt op de dagopvang voormensen met een beperking. MVO, houten gelukspoppetje met naam

  € 1,55

Bedankje collega

Hoe bedank je je collega's bij vertrek?

Als je van baan veranderd of met pensioen gaat is het natuurlijk erg leuk om je collega's te bedanken voor de tijd die jullie samen hebben gewerkt. Maar ook voor collegadag is een leuk gelukspoppetje een leuk goedkoop bedankje!

Een persoonlijk bedankje is dan een mooie manier om iemand te bedanken. Met een gelukspoppetje eraan dat bij jou persoonlijkheid past is het een attentie die niet snel vergeten zal worden.

Daarnaast is het een leuke geste om een gelukspoppetje met de namen van je collega's er aan te laten maken. Zo zullen ze nog vaker aan je denken, omdat het dan een leuk gebruiksvoorwerp is wat ze niet makkelijk weg zullen doen.

Het leuek van deze naamsleutelhangers met een gelukspoppetje is, dat we deze allemaal laten maken op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze sleutelhangers met naam worden met liefde en plezier speciaal voor jou gemaakt.

Dat zal het bedankje aan je collega's nog bijzonderder maken!

Meer ideëen voor een origineel bedankje bij pensioen van je collega

Voor een origineel bedankje voor afscheid van een collega die met pensioen gaat, is het leuk om een persoonlijke boodschap op een gelukskaartje te schrijven. Dit is een persoonlijk gebaar dat zeker gewaardeerd zal worden door je collega. Voeg een leuk gelukspoppetje toe aan de gelukskaart of kleinigheidje, om de collega die afscheid neemt ook nog eens veel geluk toe te wensen.

Het gelukspoppetje past perfect bij het afscheid van een collega die met pensioen gaat, omdat je met een gelukspopje een geluk en succes wens voor de toekomst geeft. Hoe leuk is dat!

Een origineel en betekenisvol afscheidscadeautje zal zeker worden gewaardeerd en is een mooie blijvende herinnering voor je collega die afscheid neemt.

Leuk bedankje afscheid van je collega in het onderwijs

Als de laatste werkdag is aangebroken van een collega in het onderwijs is het heel lief om deze persoon in het zonnetje te zetten en te bedanken voor zijn of haar inzet. Je toont je waardering op een positieve manier met het geven van een persoonlijke boodschap. Zo kan een bos bloemen natuurlijk heel leuk zijn, maar die verwelkt op een gegeven moment. Een gelukspoppetje doet dat niet. Het zal je collega er aan blijven herinneren aan jullie samenwerking. 

En of het nu je collega is die congierge is, de schoonmaakster, een juf of meester collega, het maakt niet uit. Met een klein gebaar geef je een lief gevoel mee. Laat er een mooie sleutelhanger van maken en je collega zal vaak aan je denken als die de sleutelhanger ziet. Met een mooi gelukskaartje erbij geef je nog meer geluk en positieviteit mee en zal het een mooi en warm afscheid zijn van je collega!

Afscheidsbedankje in de zorg

Het is altijd leuk om een persoonlijk geschreven gelukskaartje te geven als blijk van waardering voor een collega. Een handgeschreven boodschap kan veel voor iemand betekenen en laat zien dat je de moeite hebt genomen om iets speciaals te geven. Daarnaast is een klein cadeautje als een gelukspoppetje of naamsleutelhanger met een gelukspoppetje een extra leuke verrassing zijn. Omdat het een goedkope en kleine attentie is, laat het zien dat het niet om geld of grootte gaat, maar de gedachten achter het cadeautje. Als je dan ook nog weet dat het met liefde wordt gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking, dan weet je zeker dat je een uniek en bijzonder kleinigheidje aan iemand geeft!

Wat geef je je collega's bij je afscheid?

Als je vertrekt bij je collega's is het altijd lief om een klein bedankje te geven als bedankje en als blijk van waardering voor de leuke samenwerking.

Of je nu naar een ander baan gaat, of je met pensioen gaat of met zwangerschapsverlof. Een klein gebaar kan veel betekenen.

Ideetjes om bij afscheid aan je collega's te geven zijn natuurlijk talloos. Maar unieke goedkope bedankjes kun je bij ons heel gemakkelijk bestellen met een maatschappelijk verantwoord tintje.

Je kunt kiezen voor een gelukspoppetje, met keuze uit meer dan 250 verschillende gelukspoppetjes. Van al deze gelukspoppetjes kunnen we ook een naamsleutelhanger laten maken voor al je collega's. Deze sleutelhangers met naam worden dan gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die dat zo leuk vinden om te mogen maken, dat je hen ook heel blij maakt met jou bestelling van de gelukspoppetjes sleutelhangers met namen eraan.

We kunnen er ook een uniek gelukskaartje voor je bij ontwerpen, zodat je een heel uniek persoonlijk gelukscadeautjes hebt om aan al je collega's te geven. Zo geef je én een symbook van geluk en goede herinneringen én een handgemaakt uniek persoonlijk cadeautje. Dat zullen je collega's zeker kunnen waarderen!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel