Sorteer op
 • Tasjes middel per 25 stuks
  Tasjes middel per 25 stuks

  Leuke plastic tasjes in verschillende kleuren, assortie per 25 stuks verpakt. De plastic tasjes de middel zijn ongeveer 9x15 cm en leuk voor een kinderfeestje, als traktatie, maar ook handig als verpakkingsmateriaal op beurzen en…

  € 1,95
 • 100 Witte organza zakjes
  100 Witte organza zakjes

  Organza zakjes zijn erg leuk om een kleinigheidje in te verpakken, bijvoorbeeld een van onze verschillende soorten gelukspoppetjes. Wil je liever iets anders in het organza zakje verpakken, dan kun je aan de touwtjes nog een leuk…

  € 12,50
 • Organza zakjes
  Organza zakjes

  Organza zakjes om een of meerdere gelukspoppetjes in te verpakken. De afmetingen van deze organza verpakkingen zijn ongeveer 7x9 cm, de prijs is per stuk en worden assortie kleur geleverd.

  Een klein cadeautje in verpakken en aan…

  € 0,20
 • Kleine envelopjes bij de gelukskaartjes
  Kleine envelopjes bij de gelukskaartjes

  Schattige envelopjes voor onze kleine gelukskaartjes. De afmetingen van deze envelopjes zijn 113x82 mm (C7) en te bestellen in rood - wit en blauw. Hier passen al onze gelukspoppetjes kaartjes in die in de categorie staan Kaartjes…

  € 0,25
 • Bonnenboekje met carbon
  Bonnenboekje met carbon

  Bonnenboekje of kassablok met kopiebon dmv carbonpapier. Ideaal voor op markten en beurzen, om een bon voor een klant uit te schrijven en zelf de copie te kunnen houden.

  Per bonnenboekje zitten er 50 vel met kopiebonnen en de…

  € 2,95
 • Envelopje voor de vierkante notitieblokjes
  Envelopje voor de vierkante notitieblokjes

  Enveloppe voor de vierkante notitieblokjes uit onze collectie. De collectie notiteblokjes vind je hier. De envelopjes zijn 110x110 mm.

  Met het blokje samen weegt de verzending van 1 blokje met enveloppe nog geen 50 gram.

  € 0,13
 • Geluks gondeldoosje
  Geluks gondeldoosje

  Geluksgondeldoosje met tekst en gelukspoppetjes afbeeldingen. Deze gondeldoosjes zijn heel erg onrigineel omdat we ze zelf hebben ontworpen!
  Op het gondeldoosje zijn verschillende gelukspoppetjes afgebeeld en heeft er meteen wat…

  € 0,65

Verpakkingen en inpakmateriaal vol geluk

Verpakkingen en leuke artikelen om er bijzondere cadeautjes van te maken, bv prachtig vloeipapier in samengestelde kleuren. Vellen vloeipapier van maar liefst 75x50 cm. Leuk om er dan een cadeautje mee in te pakken, of om iets breekbaars in te "draaien" voor een extra feestelijke verpakking!

Laat het inpakken maar beginnen

Ook prachtig lint en koord om cadeautjes te versieren en wat natuurlijk nog leuker is, een cadeautje inpakken met een gelukspoppetje eraan. Kies uit onze meer dan 100 verschillende gelukspoppetjes en maak uw ingepakte cadeautje met lint en gelukspoppetjes nog meer bijzonder!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel