Verpakkingen en inpakmateriaal

Verpakkingen en leuke artikelen om er bijzondere cadeautjes van te maken, bv prachtig vloeipapier in samengestelde kleuren. Vellen vloeipapier van maar liefst 75x50 cm. Leuk om er dan een cadeautje mee in te pakken, of om iets breekbaars in te "draaien" voor een extra feestelijke verpakking!

Ook prachtig lint en koord om cadeautjes te versieren en wat natuurlijk nog leuker is, een cadeautje inpakken met een gelukspoppetje eraan. Kies uit onze meer dan 100 verschillende gelukspoppetjes en maak uw ingepakte cadeautje met lint en gelukspoppetjes nog meer bijzonder!

Sorteer op
 • Geluks gondeldoosje
  Geluks gondeldoosje

  Geluksgondeldoosje met tekst en gelukspoppetjes afbeeldingen. Deze gondeldoosjes zijn heel erg onrigineel omdat we ze zelf hebben ontworpen!
  Op het gondeldoosje zijn verschillende gelukspoppetjes afgebeeld en heeft er meteen wat…

  € 0,65
 • Bonnenboekje met carbon
  Bonnenboekje met carbon

  Bonnenboekje of kassablok met kopiebon dmv carbonpapier. Ideaal voor op markten en beurzen, om een bon voor een klant uit te schrijven en zelf de copie te kunnen houden.

  Per bonnenboekje zitten er 50 vel met kopiebonnen en de…

  € 1,89
 • Envelopje voor de vierkante notitieblokjes
  Envelopje voor de vierkante notitieblokjes

  Enveloppe voor de vierkante notitieblokjes uit onze collectie. De collectie notiteblokjes vind je hier. De envelopjes zijn 110x110 mm.

  Met het blokje samen weegt de verzending van 1 blokje met enveloppe nog geen 50 gram.

  € 0,13
 • Kleine envelopjes bij de gelukskaartjes
  Kleine envelopjes bij de gelukskaartjes

  Schattige envelopjes voor onze kleine gelukskaartjes. De afmetingen van deze envelopjes zijn 113x82 mm (C7) en te bestellen in rood - wit en blauw. Hier passen al onze gelukspoppetjes kaartjes in die in de categorie staan Kaartjes…

  € 0,25
 • Houten labels
  Houten labels

  Mooie houten labels waar je iets op kunt schrijven. De afgeronde hebben de maten 68x39 mm en de rechte hebben afmetingen van 63x32 mm. De prijzen zijn per stuk.

  Een gelukspoppetje eraan, leuke tekst of geluksquote erop schrijven…

  € 0,25
 • Tasjes middel per 25 stuks
  Tasjes middel per 25 stuks

  Leuke plastic tasjes in verschillende kleuren, assortie per 25 stuks verpakt. De plastic tasjes de middel zijn ongeveer 19x12 cm en leuk voor een kinderfeestje, als traktatie, maar ook handig als verpakkingsmateriaal op beurzen en…

  € 1,95
 • Kleine plastic tasjes per 25 stuks
  Kleine plastic tasjes per 25 stuks

  Deze kleine tasjes zijn 15x9 cm en worden assortie kleur geleverd. Deze tasjes zijn per 25 stuks verpakt. Kleuren en motieven kunnen van elke verpakking anders zijn.

  Leuke plastic tasjes voor traktaties en dan dicht maken met een…

  € 1,75
 • Organza zakjes
  Organza zakjes

  Organza zakjes om een of meerdere gelukspoppetjes in te verpakken. De afmetingen van deze organza verpakkingen zijn ongeveer 7x9 cm en worden assortie kleur geleverd.

  Een klein cadeautje in verpakken en aan de lintjes een…

  € 0,20
© 2015 - 2021 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel