Thema's vol geluk

We hebben in onze webshop ook een pagina vol met gelukspoppetjes thema's, omdat dat soms makkelijker zoeken is naar het juiste gelukspoppetje wat je ergens voor nodig hebt. Want al onze cadeautjes zijn lieve geluksbrengers voor een klein prijsje. Met een geluksbrenger wens je iemand alle goeds toe, veel geluk en bovendien een leuke verrassing!

Thema: Een gelukspoppetje voor troost

Iedereen gaat wel eens door een lastige periode. Door ziekte of door een scheiding. Verdriet ligt altijd op de loer. En dan is het soms best lastig om een troostend woord te zeggen. Want wat zeg je dan? Daarom hebben we lieve gelukspoppetjes met bijpassende kaartjes. Die het woord spreken voor jou. Zo laat je iemand weten dat je aan deze persoon denkt. En biedt je troost.

Thema: Gelukspoppetjes voor condoleance en uitvaarten

Bij verdrietige omstandigheden als een overlijden kan een gelukspopje soms steun en troost geven. We hebben zelfs daar unieke gelukspoppetjes artikelen voor in huis. Alles is snel naar wens aan te passen. Uiteraard verzorgen we dit met de benodigde respect.
Zo hebben we ooit voor een overlijden in 2 dagen meer dan 650 naamsleutelhangers gemaakt voor bij de begrafenis van het overleden meisje. Een uitvaart is altijd al verdrietig genoeg, als wij dan bij kunnen dragen aan een beetje verzachting dan doen we dat graag. Je vindt deze gelukspoppetjes voor uitvaarten hier. 

Thema: Sinterklaas gelukspoppetjes

Leuke gelukspoppetjes van Sint en zijn Pieten. December is een maand vol feesten. Sint bijt de spits af op 5 december door op zijn verjaardag een feestje te geven. Bij cadeautjes voor alle lieve kinderen, past wel een lief poppetje vol geluk.
Deze Sint poppetjes zijn erg leuk voor een schoencadeautje, maar ook om aan een pakje vast te maken. Zo heeft het Sint poppetjes na 5 december nog een vrolijk aandenken. 
Maar behalve leuke sint gelukspoppetjes kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een originele advent kalender voor sinterklaas, als je deze bij de kindjes in de schoen doet, of aan een van je vriendinnen geeft al als de Sint in het land aankomt, dan maken ze wss de eerste 5 dagen van de feestmaand december een vakje van de adventkalender open met een Sint verrassing in de vorm van een gelukspoppetje. 

Thema: Kerst gelukspoppetjes

Als echt kerstliefhebbers hebben we uiteraard ook geluk voor de decembermaand. Hoe leuk is het om een pakje te versieren met een gelukspoppetje. Ook leuk is het om een kaartje vol geluk te verzenden als kerstwens. En maatwerk is mogelijk. Dus voor kleine en grote oplages kunnen we de kaartjes drukken met jouw persoonlijke wens en logo. Ho Ho Ho, de kerstman verspreidt graag wat extra geluk.

Thema: Trouwen of baby geboren

Bij feestelijke gelegenheden is het ook super leuk om wat geluk uit te delen. Bijvoorbeeld als bedankje voor de gasten van jullie huwelijk. Een lief kaartje met bijpassend gelukspoppetje. En als jullie kindje is geboren, is het super om het kraambezoek te verrassen met baby-geluk. Met een sleutelhanger met daaraan de naam van jullie baby. 

Thema: Leuke meester of juf bedankjes

Ook hebben we thema's voor leraren. Leuk om de meester of juf te bedanken voor het schooljaar. Uiteraard kan de groep 8 leerkracht op deze manier ook de leerlingen succes wensen met de overgang naar de brugklas. Of als leuke verrassing bij pasen, sinterklaas of kerst. Bijvoorbeeld met een leuke pen en bijpassend gelukspoppetje.

Thema: Gelukssprookjes

Unieke gelukssprookjes figuren zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons gelukspoppetjes assortiment. Behalve gelukskaartjes hebben we nu ook een "roodkapje" een "sprookjeskasteel" een "koningin" een "glazen muiltje" een "spiegeltje, spiegeltje aan de wand" "kabouters" en een "draakje". Uiteraard zullen er nog meer volgen in ons unieke gelukspoppetjes assortiment!

Thema: Bedankt voor het sporten

Onze gelukspoppetjes zijn ook zeer geschikt voor trainers en sportverenigingen, om hun leerlingen te bedanken voor een super leuk jaar. Ieder kind wordt aangenaam verrast met een bedankje voor deelname aan de competitie. En het winnende team kun je zo extra in het zonnetje te zetten. Of juist het degraderende team. Of een welkomstcadeau voor nieuwe leden.

Bekijk snel onze leuke combinaties in onze gelukspoppetjes winkel, zodat je met slechts een kleine moeite je online gelukspoppetjes bestellen en in een keer klaar bent. Das pas geluk!

Thema: Nieuwjaar

In het begin van het jaar is het natuurlijk het nieuwjaar dat gevierd wordt, traditioneel Nederlands met oliebollen en champagne, gelukskaartjes en gelukspoppetjes. Wij vieren oud en nieuw al jaren gezellig met vrienden waarvan een van onze vriendinnen elk jaar jarig is en hebben we dus dubbel feest. Zo heb je oud en nieuw alweer in 1 adem genoemd, vaak kan het een niet zonder het ander, zoals ook hier.

Heb je wel eens mee gedaan aan de nieuwjaarsduik? Veel mensen vinden het een leuk om er aan mee te doen, er zijn inmiddels al bijna 200 plaatsen aan zee, waar je een nieuwjaarsduik kunt gaan doen, een serieuze duik in het koude water meestal gesponsord door bv UNOX, die dan de gezellige oranje unox mutsen uitdeelt aan alle deelnemers. Wij hebben ook een vrolijke kerstmuts in onze collectie om iemand veel succes te wensen met de nieuwjaarsduik.

Thema: Valentijnsdag

Valentijnsdag op 14 februari is elk jaar dezelfde dag, een dag dat je je Valentijn kunt verrassen met een gelukskaartje een gelukspoppetje of een leuke gelukspen. Deze Valentijndag valt vaak net voor de carnaval.

Thema: Carnaval en pasen gelukspoppetje

In het nieuwe jaar gaan we richting carnaval voor de Katholieken, waarbij ook weer de Paasdagen verbonden zijn. Pasen is namelijk 40 dagen na carnaval, vanaf aswoensdag geteld. Deze 40 dagen tussen carnaval en Pasen wordt ook de vastentijd genoemd, het was de bedoeling dat je dan ook echt vastte. Vroeger als kind deden we daar altijd aan mee, we kregen dan een snoeptrommeltje waar alle snoepjes en traktaties in gingen die dan op paaszaterdag pas open ging om eruit te mogen snoepen. Officieel is de vastentijd voor Katholieken een periode van vasten en bezinning. Ook voor Pasen hebben we leuke gelukspoppetjes en een paaskaartje om iemand fijne Paasdagen te wensen.

Thema: Vakantie gelukspoppetjes

In deze tijd vallen ook de voorjaarsvakantie, een vakantie die voor regio Noord en regio Zuid vaak verschillend is. Wel leuk om je juf of meester een fijne vakantie te wensen met een van onze gelukskaartjes of het gelukskoffertjegeluksvliegtuigje of een docent gelukspoppetje. Kleine moeite, groot plezier!

Koningsdag

Op 27 april vieren we Koningsdag, waarbij ons gelukspoppetje Koning Woody en Koningin Emma erg leuk zijn om uit te delen. Of verkopen op een koningsmarkt, een beetje geluk verkoopt natuurlijk heel gemakkelijk.

Moederdag gelukspoppetjes

Moederdag vieren we in mei, elk jaar weer een beetje geluk voor elke moeder. Geef je mama eens een leuke gelukspen of een naamsleutelhanger die we voor je laten maken op de dagopvang voor mensen met een beperking, MVO. Iedere moeder vind het leuk als er een kleinigheidje voor haar is verzorgd. Een gelukspoppetje is klein, maar heeft veel waarde als je het van je kindje krijgt. Ook voor alle oma’s hebben we leuke oma gelukspoppetjes.

Opa en oma dag gelukspoppetjes

Op 4 juni is het nationale opa en omadag, dan kun je aan opa of oma een gelukspoppetje opaatje of omaatje geven met de naam van de kinderen of kleinkinderen eraan of een gelukspoppetje ooievaar om je ouders te informeren dat ze opa en oma gaan worden. 

Vaderdag gelukspoppetje

Ook in juni vieren we vaderdag, de dag dat alle papa’s in het zonnetje worden gezet. Een leuk gelukspoppetje papa, of gelukssleutelhanger met naam is dan leuk om te geven of iets van een hobby die je vader leuk vind, bv een voetbal gelukspoppetje, een tennisbal gelukshangertje, een geluksbakkertje, als je papa graag in de keuken staat. Mogelijkheden genoeg om je vader op vaderdag te verrassen met iets kleins, een gelukspoppetje is klein, maar wel van emotionele waarde!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel