Gratis goede doel gelukshangertje voor een ander

Artikel 8 van 8

Iedere maand kiezen we een ander goed doel. Nou, jullie kiezen ze. En dat goede doel krijgt die maand kaartjes vol geluk, voor hun vrijwilligers of voor de mensen waar het om gaat. Plaats je een bestelling op gelukspoppetjes.eu, dan deel je dus gratis een kaartje uit aan het gekozen goede doel van de maand. Zo toveren we een glimlach op ieders gezicht.

Hoe het werkt? Een week voor de start van een nieuwe maand, plaatsen we een poll op onze FB pagina "SCHENK EEN BEETJE GELUK". Daaruit kunnen jullie een goed doel kiezen. Het winnende doel wordt die maand door ons verblijdt met de kaartjes vol geluk. Hoeveel kaartjes vol geluk ze krijgen ligt weer aan jullie. En zo versturen we uit jouw naam GRATIS een kaartje aan dit doel. Aan ieder kaartje wordt een gelukshanger gehangen. Deze gelukshangers worden gemaakt door mensen met een beperking, die het waanzinnig leuk vinden om dit te maken.

Heb jij een goed doel die je zou willen aanmelden voor onze poll? Meld dit dan aan ons en we nemen jouw goede doel graag mee. Dat kan een bejaardenhuis zijn in de buurt, de vrijwilligers van de schaatsbaan, maar ook stichtingen die geld in zamelen in de strijd tegen kanker of andere ziekten. We steunen graag kleine en lokale doelen.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel