Blog: stuur eens een kaartje

Artikel 243 van 248

Stuur eens een kaartje

We appen, we chatten, we mailen wat af. Als er iemand jarig is, sturen we een bericht via facebook of whatsapp. Maar wij worden zelf toch nog het blij-st als de brievenbus kleppert en we allemaal leuke post op de deurmat zien liggen. Daarom deze keer in de nieuwsbrief wat extra aandacht voor kaarten. 

Kaarten hebben we in diverse formaten: zo hebben we de kleine gelukskaartjes of een affirmatie kaartje. Voor verschillende gelegenheden, zodat je altijd wel bij iedere situatie een leuke kaart hebt. Met een beetje geluk, want dat verzenden we graag met de post.

Naast deze prachige kaarten hebben we ook heel veel kleine kaartjes. Een klein kaartje welke je aan een cadeautje kunt bevestigen, juist om het cadeautje nog leuker te laten zijn. Maar veel kaartjes kun je ook gewoon geven, met een klein gelukspoppetje eraan. Om iemand succes te wensen, te laten weten dat je aan ze denkt of gewoon omdat je wilt vertellen dat je iemand lief vindt. We hebben diverse kaarten in verschillende uitvoeringen. Wat een geluk!

We wensen jullie veel geluk met het uitzoeken van een leuke kaart. Heel handig is om er wat op voorraad thuis te hebben zodat je bij iedere gelegenheid alvast een gelukkige kaart hebt.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel