Gelukspoppetjes.eu wenst je een fijne vakantie!

Artikel 235 van 248

Stuur eens een kaartje!

Geniet je lekker van de vakantie? We hopen van wel en dat je geluk hebt met het weer, waar  je ook bent. Vakantie is een tijd om weer even tot rust te komen en te genieten. Je realiseert je dan vaak ook dat je leven normaal gesproken druk is. Je rent van 's morgens tot 's avond om alles te doen wat je moet doen. Werken, kinderen naar school, de was, boodschappen, sporten en oh ook nog een studie. Dan komt het wel eens voor dat je je beste vriendin wat minder ziet als dat je zou willen. Of je oma, waar je al weken niet meer bent geweest. En terwijl je op je luchtbedje ligt met hopelijk een goed boek, bedenk je dat je het na de zomer anders gaat doen. Meer tijd voor jezelf en je dierbaren.

Wat een geluk dat we daarbij kunnen helpen. Want een beetje aandacht voor je dierbaren kan heel goed met een sturen van een leuke kaart. Eventueel met een klein gelukspoppetje erbij, zodat je laat zien dat je er bent voor de ander en aan ze denkt. Met onze nieuwste collectie A5 (!!!) kaarten gaat dat zeker lukken. Een super grote kaart vol geluk met envelop. We hebben er maar liefst 10 verschillende soorten.

Abonnement vol geluk

Heb je een dierbare die wel wat extra bijzondere aandacht verdient? Dan hebben wij ook geweldige abonnementen vol geluk. Een jaar lang verzenden wij namens jou, iedere maand een beetje geluk met de post. Dat kan zijn een kaartje, een notitieblokje, een gelukspoppetje of een sleutelhanger. Iedere maand gaat er automatisch iets naar deze dierbare. Je hoeft alleen een abonnement af te sluiten, welke na dit jaar automatisch stopt. Dus geen omkijken naar tijdens jouw drukke werkzaamheden.

Een abonnement vol geluk is zeer geschikt voor een bruidspaar, je ouders en schoonouders als jullie verhuizen naar het buitenland, je lieve vriendin die het moeilijk heeft of de buurvrouw die altijd voor je klaar staat. 

 

En mocht je nou bang zijn dat je door de drukte weer van alles vergeet, dan bof je toch maar weer enorm. Want wij hebben super leuke geluks notitieblokjes, zodat je daar al je aantekeningen op kunt maken. Snel bestellen dus, zodat je niets meer vergeet. Over vergeten gesproken: heb je al een aardigheidje voor de buurvrouw die je bloemen water heeft gegeven tijdens de vakantie? Of voor je zus die op de hond heeft gepast? Bestel een leuke sleutelhanger met BEDANKT, met daaraan een bloemetje of een dierenpootje. (geen echte natuurlijk.....)

 

Reminder: een huishoudelijke mededeling: houd er rekening mee dat we het van 9 augustus tot 3 september het wat rustiger aan doen. In die periode worden bestellingen vertraagd uitgeleverd (ipv binnen 24 uur wordt het dan binnen 5 werkdagen geleverd, maar soms heeft u geluk en werken we toch elke dag eventjes). Zorg dus dat je je bestelling tijdig plaatst. 

Liefs,

Team Gelukspoppetjes. 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel