Herfstvakantie

Artikel 229 van 248

 

Heerlijk, in een groot deel van Nederland begint vandaag de herfstvakantie. De rest van Nederland start een week later. Heerlijk. Als het  niet regent, houden we enorm van de herfst. Een heerlijke boswandeling in een herfstig zonnetje geeft ons vele geluks-momentjes. Kastanjes rapen en er later met stokjes, leuke poppetjes van maken, brengt ons even terug naar onze jeugd. En wat een geluk als we ook nog beukennootjes vinden en eikeltjes. (die van de boom dan :-))

Een mooi moment om je keukentafel vast helemaal in herfststijl te brengen. Met onze halloween-gelukspoppetjes gaat dat zeker lukken. En om je zelf en de kinderen even lekker bezig te houden, hebben we ook prachtige zelf-maak-gelukspoppetjes. Hoe dat werkt lees je verderop in deze herfstachtigenieuwsbrief. 

Maak zelf deze verrassende spooky prikkers voor spookachtige hapjes of cupcakes. Verwijder het touwtje van het halloween gelukspoppetje: doe een drupje lijm op een prikker en schuif  het poppetje op de prikker. Even laten drogen en ze zijn klaar voor gebruik.

Heerlijk knutselen tijdens de herfstvakantie

Zelf met de kinderen leuke gelukspoppetjes maken in de herfstvakantie? Maak ze met blanco houten kralen en een koordje. Zijn de kinderen nog iets te klein voor deze kralen? Gebruik dan kastanjes en andere materialen die je in het bos vindt. Maak er een gaatje in, hang ze aan een koord en versieren maar. We denken dat dat veel geluk brengt in de vakantie.

Andere leuke DIY ideetjes vind je in onze shop.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel