Valentijns Blog

Artikel 216 van 247
  

gelukspoppetjes

 


Liefdes- en sportgeluk

Het is bijna februari. Een maand waar we altijd blij van worden, omdat het ook veel mooie momenten heeft. Zo wordt er carnaval gevierd in grote delen van het land. Maar het is tevens de maand van de liefde: valentijnsdag komt er weer aan.

Bovendien hebben we dit jaar de Olympische Winterspelen, die starten begin februari. Ons sportminnend hart begint daar enthousiast harder van te kloppen. Dus laat zien dat je trots bent op Nederland met ons geluks-vlaggetjeI love Holland geluksmunt en ons Hollandse notitieblok

 

Gelukspoppetjes van de maand

Nieuw dit jaar zijn de gelukspoppetjes van de maand. Iedere maand zullen we 2 gelukspoppetjes even extra in the spotlights plaatsen. Gewoon omdat ze te leuk zijn of stoer, schattig of te vol met geluk. Deze 2 gelukspoppetjes zullen we elk afzonderlijk in 1 van de 2 maandelijkse nieuwsbrieven extra toelichten.

Deze keer staan de volgende gelukspoppetjes in the spotlights.

• gelukspoppetje met hartje 
• gelukspoppetje met Nederlandse vlag

  

Extra in the spotlights: ons gelukspoppetje met hartje

Het gelukspoppetje met hartje is ons allerliefste gelukspoppetje. Uitermate geschikt voor valentijn en nu dan speciaal in de aanbieding voor 25 cent! En natuurlijk hebben we nog veel meer lieve cadeautjes voor 14 februari. We hebben er een paar voor je verzameld: ons lieve notitieblokje of een sleutelhanger met KUSJE. (uiteraard is sleutelhanger met naam ook een heul leuk cadeautje!)

 

 

PS: de aanbiedingen uit deze nieuwsbrief gelden tot de volgende nieuwsbrief. 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel