Vrijdag de 13e, jouw geluksdag?

Artikel 212 van 248

It is Friday....

Hoe zijn jullie vandaag doorgekomen? Nog zwarte katten gezien, onder ladders doorgelopen of je teen gestoten? Door veel mensen wordt vrijdag de 13e gezien als een ongeluksdag. Vol pech en zwartgallige humor.

Niet bij gelukspoppetjes.eu natuurlijk. Wij houden van #omdenken en bombarderen daarom deze dag naar een dag vol geluk!  Vandaar dat we vandaag en dit weekend uitroepen tot geluksweekend. En dat betekent extra geluk voor jullie. Bestel je vandaag vanaf 17.00 uur en dit weekend bij ons een bestelling welke met pakketpost verzonden moet gaan worden, dan wordt jouw bestelling extra opgeleukt met een gratis 4-kant notebloc van ons. HEULEMAAL gratis, hoe kei leuk is dat. En onze brievenbusbestellingen worden opgeleukt met een gratis sticker. Vrijdag de 13e? We just love it.

Cito toets

Volgende week start op veel scholen de Cito toets. Wens jouw kanjer extra succes met een SUCCES sleutelhanger. Met zo veel geluk, kan die toets toch alleen maar een knaller worden. Bestel deze sleutelhanger ook vast als je een topper hebt die nu hard aan het studeren is voor het eind-examen. Dat extra steuntje in de rug wordt zeker gewaardeerd. 

Een fijn weekend en geniet nog even van deze mooie vrijdag!

Team gelukspoppetjes

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel