De leukste bedankjes voor juf en meester

Artikel 210 van 248

De leukste bedankjes

Nog heel even en dan hebben we weer het einde van het schooljaar. Vooral voor de kinderen uit groep 8, is dit een speciaal moment. De eind-musical, afscheid nemen van de school waar ze veelal al 8 jaar op zitten en weten dat ze volgend jaar een nieuwe stap gaan maken. Een bijzonder moment, ook voor de leraren van school. Hoe leuk is het om deze leerlingen dan even extra te bedanken met een prachtige geluks-sleutelhanger

Niet alleen voor groep-8 ers, maar ook voor de andere leerlingen is een geluks-afscheidscadeautje natuurlijk enorm leuk. Daarom hebben we voor alle juffen en meesters die hun klas bedanken met een prachtige sleutelhanger, een extra verrasssing. Bij bestelling van 20 of meer sleutelhangers, ontvang je deze maand bij iedere sleutelhanger, een vrolijk bedank-kaartje. Helemaal gratis, vermeld even bij je bestelling het woord school2018, zodat we weten dat je graag deze kaartjes wilt ontvangen.

Ook voor leerlingen die graag een cadeautje vol geluk aan de juf of meester willen geven, hebben we volop cadeautjes. Van leuke noteblocs, kaartjes tot sleutelhangers voor juf of meester. Zo schenk je een beetje geluk aan juf of meester. Voor een top-schooljaar. 

 

Oh en niet vergeten . . .

• volgende week is het moederdag: nog geen leuk cadeau? Mama wordt vast blij van deze sleutelhanger.
• de eindexamens starten volgende week: wens je kanjer veel geluk tijdens deze stress-volle periode. Klik hier voor een leuk cadeautje vol geluk.

Deze aanbieding is geldig tot eind mei!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel