Hulp voor Australie

Artikel 142 van 247

Deze actie stopt op maandag 17 februari 2020.

Het totaal bedrag van € 575,00 is inmiddels overgemaakt naar het Rode Kruis (zodra we de bevestiging krijgen, zetten we hier uiteraard een foto van op de site erbij! Bedankt iedereen voor het meedoen, maar ook voor de leuke en lieve reacties op deze actie!

We hebben deze actie opgezet voor hulp aan Australie. Als je dit artikel bestelt, dan doneren we de helft aan het goede doel via het Rode Kruis. Deze sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die dat ernorm leuk vinden om te mogen maken!

We sturen je dan het brandweermannetje en een "Australia" gelukspoppetjes sleutelhanger met een koala beertje of naar keuze met een gewoon houten gelukspoppetje (kleuren worden assortie verstuurd) eraan, we sturen jou het geluk toe en doneren dan € 1,25 aan de hulp voor het getroffen Australie.

Omdat we natuurlijk nooit hebben kunnen voorspellen dat we deze schattige gelukspoppetjes koala beertjes voor een goed doel zouden gaan gebruiken is helaas op=op maar we hebben een alternatief, ze zijn nu ook te bestellen met het gewone houten gelukspoppetje!

Het flyertje in het zakje kan ook de nieuwe versie zijn met het groene hart erop!

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel