Winactie met collega van Girlystuff

Artikel 59 van 248

 

Gelukspoppetjes.eu & GirlyStuff dubbele winactie

 

 

Gelukspoppetjes & GirlyStuff

 

 

Als ik zo’n old fashioned gelukspoppetje zie, krijg ik altijd een glimlach op mijn gezicht. Noem het nostalgie, noem het sweet memories… Heb jij dat ook?

Dubbele winactie: maak kans op één van de tien sets met notebook en etui

Jans van Gelukspoppetjes.eu en ik kennen elkaar al een poosje. Ooit, op de redactie van Groter Groeien waar ik met plezier jarenlang werkte, zag ik haar persberichten binnenrollen. En yep, die smile verscheen direct 🙂

We zetten samen een leuke dubbele winactie op touw:

GirlyStuff geeft vijf sets notebook plus etui weg én Gelukspoppetjes.eu doet hetzelfde! Je maakt dus 10x kans…

Wat moet je doen om kans te maken?

Like het bericht op Facebook en/of Instagram en maak de volgende zin af:

Voor mij is geluk…

Je kunt van 7 t/m 15 augustus meedoen met deze dubbele winactie. Ben je één van de winnaars? Dan krijg je ‘at random’ een kleur notebook en etui.

Over Gelukspoppetjes.eu:

Naast de traditionele gelukspoppetjes zie je op de website hangertjes in ontzettend veel verschillende thema’s. Super om iemand met een klein gebaar te verrassen of een hart onder de riem te steken. Maar je wordt ook direct verliefd op alle andere artikelen in het gelukspoppetjes thema. Sleutelhangers, notebooks, boekleggers, pennen en niet te vergeten de lieve kaartjes.

Over GirlyStuff:

Harembroeken voor kinderen én volwassenen, meisjesrokken en -jurkjes, maar ook tassen, etuis, haaraccessoires en sleutelhangers in die prachtige Noord Thaise stijl. Alles #madeinthailand en met zorg ingekocht op piepkleine en enorme markten in Chiang Mai en Bangkok. GirlyStuff haalt Thaise vrolijkheid na

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel