Vergeet me nietjes gelukshangertjes

Artikelnummer: B102-Z2-L005b
Artikel 32 van 67
€ 0,45 (inclusief btw)

Het vergeetmenietje gelukshangertje. Een leuk aandenken aan iemand en leuk te combineren met onze andere gelukspoppetjes artikelen, bv het geluknotitieblokje of een van onze unieke gelukspoppetjes kaartjes met vergeet-je-me-nietje. Een vergeetmenietje als sleutelhanger om aan je collega's te geven als afscheidscadeautje, een gelukspoppetje dat je kunt geven als afscheid van je school, een kleinigheidje voor je collega's als je met pensioen gaat of een bedankje aan de zorg die iemand voor je heeft gegeven in een ziekenhuis of instelling.

Als je deze gelukspoppetjes als sleutelhanger laat maken worden deze MVO gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

Het gelukvergeetmenietje wordt veel gegeven in de zorg voor iemand die met dementie te maken heeft. In een zorginstelling waar mensen met dementie worden verzorgd om te bedanken, bv met een naam eraan of gewoon BEDANKT. 

Zo is Wereld Alzheimer Dag een themadag om de aandacht voor de ziektes Alzheimer en Dementie te bevorderen. Elk jaar op 21 september wordt Alzheimerdag gehouden. Deze dag is een initiatief van de koepelorganisatie van de landelijke Alzheimerorganisaties.

Dit vergeetmenietje is ongeveer 25 mm doorsnee.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel