Gelukspoppetjes persbericht

Artikel 33 van 248

VERSPREID LIEFDE MET EEN OVERWELDIGEND ASSORTIMENT GELUKSPOPPETJES

Deze turbulente tijd vraagt om oog voor elkaar, een luisterend oor en het verspreiden van zoveel mogelijk liefde. Misschien kan je moeder of zus, collega of de buurvrouw wel een hart onder de riem gebruiken. Wat is er dan leuker om binnen het grote assortiment van Gelukspoppetjes.eu een portie geluk uit te zoeken om een ander blij te maken?

Affirmatie kaartjes en boeddha’s
Een beter wereld begint bij jezelf, en dat geldt ook voor de liefde. Wees lief voor jezelf door positieve gedachten te herhalen aan de hand van affirmatie kaartjes. Affirmatie, dat bevestiging, versterking of bekrachtiging betekent, is een gedachte die je gaat geloven door hem vaak te herhalen. De kaartjes, ter grote van een visitekaartje, kun je gemakkelijk in je telefoonhoes of portemonnee stoppen. Een perfecte plek om je telkens opnieuw een opsteker te geven. De kaartjes zijn fijn voor jezelf, maar ook mooi om cadeau te doen. Dat geldt overigens ook voor de boeddha gelukspoppetjes, die staan voor geluk, blijheid, succes, welvaart en voorspoed.
Voor iedereen een gelukspoppetje
Gelukspoppetjes.eu heeft ontzettend veel gelukspoppetjes, kaartjes, notebooks en sleutelhangers waar je blij van wordt. En het mooie is: er is niet eens een directe aanleiding nodig om een ander een geluksbrenger cadeau te geven. Het geven van een gelukspoppetje kan namelijk altijd. Niet alleen bij een bijzondere gelegenheid als een uitvaart, examen, bruiloft, geboorte of jubileum, maar ook simpelweg omdat je iemand een dosis geluk gunt. Bevestig het poppetje aan een cadeau, bloemetje of fles wijn om de verrassing te voorzien van een persoonlijke noot.

Schoolexamens en (back to) school geluk
Binnenkort beginnen de schoolexamens en kunnen de studenten wel wat extra geluk gebruiken. Het gelukspoppetje ‘professor’ is leuk om te geven aan iemand die examen doet. Het poppetje past perfect aan een schooltas of in een broekzak. En is er iemand geslaagd? Kies dan voor een Geslaagd gelukspoppetje kaart, een passend gelukspoppetje of een sleutelhanger met de naam van de geslaagde eraan. Hierdoor maak je het cadeau extra feestelijk. Ook voor kanjers die hun rijbewijs hebben gehaald en voor leerlingen die weer back-to-school mogen zijn er passende gelukspoppetjes verkrijgbaar. Wil je wat geluk meenemen naar school? Het vrolijke kaftpapier beschermt je boeken en met de pennen, potloden, schriftjes en blocnotes doe jij voortaan lachend je huiswerk.


Meester- en juffen cadeaus
Vind je het leuk om de juf of meester een cadeautje te geven? Bij Gelukspoppetjes.eu kun je terecht voor passende bedankjes en afscheid zoals een kaartje, sleutelhanger of gelukspoppetje. Passend om te geven tijdens juffen dag of aan het eind van het schooljaar om je leraar of lerares te bedanken. Ook een houten gelukskoffer of -vliegtuig kun je goed verwerken in een cadeautje. Na een schooljaar is iedereen er aan toe om te genieten van de zomervakantie.


Over Gelukspoppetjes.eu
Gelukspoppetjes.eu is de grootste leverancier van geluk in Europa. Jans Pilmeyer gaat elke dag weer met een grote smile aan het werk. Dagelijks zoveel liefde en geluk verspreiden… wie wil dat nou niet?! Naast de bekende gelukspoppetjes, die in meer dan 200 uitvoeringen verkrijgbaar zijn, shop je hier kaartjes, gelukspennen, notitieblokken en sleutelhangers. Een deel van het assortiment wordt gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en bieden dan ook een dubbel portie geluk! Bekijk het complete assortiment op www.gelukspoppetjes.eu.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel