Vierkante houten letterkralen van FSC hout

Artikel 14 van 67
€ 0,25 (inclusief btw)

Houten letterkralen gemaakt van FSC hout. Deze houten letterkralen zijn ongeveer 6x6 mm en hebben een rijggat van 1 mm. Deze houten letterkralen worden speciaal gemaakt voor Artasja Lucky Productions®, een bedrijf dat duurzaam hoog in het vaandel heeft. 
Zo hebben ze ook verschillende gelukspoppetjes van FSC theaceae hout, waarbij voor elke boom die wordt gekapt een nieuwe wordt geplant en er wordt door het BSCI certificaat ook op gelet dat de werkomstandigheden goed zijn en er geen dwang- of kinderarbeid is.

Hoe leuk om aan een gelukspoppetje deze mooie houten letterkralen te maken zodat je ook meewerkt aan een duurzamere wereld!

Als je trakteren mag op school of je wil je collega's verrassen, dan kun je met deze houten letters leuke sleutelhangers laten maken, of zelf maken. Hoe leuk is het als gezonde traktatie om een naamsleutelhanger te geven. Een leuk kleinigheidje wat veel geluk brengt. 

Wil je de sleutelahngers met naam liever niet zelf maken, dan hebben we daar een hele MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) bedrijf voor, want in ons dorp maken mensen met een beperking al onze sleutelhangers voor onze klanten. Hoe leuk is dat, een superleuke dagbesteding met veel geluk voor jou traktatie of geschenkjes.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel