Moslima poppetje Aysa

Artikelnummer: B210-L010A
Artikel 11 van 67
€ 0,79 (inclusief btw)

Aysa ons Moslima poppetje

Dit poppetje Moslima Aysa noemen we geen gelukspoppetje zoals we ze in de Westerse cultuur kennen. In de Islamitische cultuur krijg je geluk van Allah. De naam Aysa staat voor levendig of levenslustig en is een belangrijke naam in de Islam, de vrouw van de Profeet.

Duurzame gelukspoppetjes

Deze Moslima poppetjes zijn uit onze collectie van duurzame artikelen. Ze worden gemaakt met FSC hout, wat zoveel inhoud dat voor elke boom die er gekapt wordt voor het maken van onze gelukspoppetjes er een nieuwe boom voor wordt geplant.

De verf en aflak die wordt gebruikt om dit Moslima poppetje te maken, is allemaal op waterbasis. En we zouden het geen duurzame gelukspoppetjes noemen als de fabriek waar ze worden gemaakt niet het BSCI certificat heeft zodat de werknemers er goed worden behandeld en er geen kinderhandjes aan onze producten werken.

Diversiteit in ons gelukspoppetjes assortiment

Omdat we in een samenleving leven waarbij we in ons land met veel verschillende culturen leven, maar ook met verschillende huidskleur, verschillende achtergrond, verschillende opvoedingen en mensen uit verschillende landen, gaan we ons gelukspoppetjes assortiment nog verder uitbreiden dan alleen Aysa ons Moslima poppetje. Er zullen binnen een paar jaar veel mooie gelukspoppetjes ontwerpen bij komen.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel