Sorteer op
per pagina
 • "Remember me" omarm gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Remember me" omarm gelukspoppetjes sleutelhanger

  Het lieve omarm gelukspoppetje, het houd je hart warm, want "remember me" en je wordt niet vergeten.

  Een lief aandenken als je gaat veranderen van werk, met pensioen gaat, naar een andere school maar ook bij bijvoorbeeld een…

  € 2,05
 • Gouden geluksengeltje
  Gouden geluksengeltje

  GOUDEN GELUKSENGELTJEJij bent goud waardDaarom is dit gouden geluksengeltje superleuk om aan iemand te geven die een hart van goud heeft. Deze gouden geluksengeltjes zijn ongeveer 25x11 mm groot, dus leuk om aan een kaart te…

  € 0,79
 • Bescherm geluksengel met een clipje eraan
  Bescherm geluksengel met een clipje eraan

  Bescherm geluksengeltjeDeze geluksengeltjes zijn gemaakt van imitatie natuursteen. De geluksengeltjes zijn er in verschillende kleuren en zijn ongeveer 45 mm groot in totaal.

  Geluksengel met een clipjeHeel handig, er zit een…

  € 1,95
 • Beschermengeltjes per 5 stuks
  Beschermengeltjes per 5 stuks

  Beschermengeltjes kopenkun je bij gelukspoppetjes.eu natuurlijk ook! Deze lieve geluksengeltjes zijn ongeveer 29 mm groot. Elk setje gelukspoppetjes heeft 5 verschillende kleuren.

  € 2,95
Sorteer op
per pagina

Condoleance en afscheid

Bij het leven horen helaas ook verdrietige gebeurtenissen. Het is belangrijk om bij overlijden en afscheid, dit te doen op een wijze die past bij de overledene en de naasten. Voor omstanders is het vaak moeilijk om de juiste woorden te vinden. Maar toch wil je laten blijken dat je meeleeft en de naasten steunt. Voor de naasten is het soms lastig diegenen die meeleven te bedanken. En om op passende wijze hun dierbare te herinneren.

Geschikt voor uitvaartdienst

Daarom hebben we nu ook een lijn met kaartjes en gelukspoppetjes, die passen bij deze verdrietige periode opgenomen in onze gelukspoppetjes winkel. Soms willen nabestaanden, om de herinnering hoog te houden aan hun overleden familielid, iedereen na de uitvaartdienst een klein aandenken meegeven. Met een kaartje en een sleutelhanger met daarop de naam van de overledene. Of willen ze gelukskaartjes als bidprentjes meegeven. Wij denken graag mee en behandelen jullie aanvragen met voorrang. 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel