Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Kerst gelukspoppetjes

Kerst en geluk, dat is een mooie combinatie. Voor Kerstmis hebben we verschillende originele gelukspoppetjes in onze gelukspoppetjes winkel, kerstbomen, engeltjes, kerstmannetjes, sneeuwpopjes en nog veel meer. 

Wat kun je doen met een kerst gelukspoppetje

Met de kerstman en kerstboom gelukspoppetjes kun je leuk een kaartje verzenden geheel in kerstsferen. Maar ook de houten notenkraker is leuk en origneel op een kerstkaart. Wist je dat je rond de kerstdagen de kerstkaarten goekoper kunt verzenden met een kerstzegel van PostNL?

Ook leuk zijn de kerst gelukspopjes leuk om in de kerstboom te hangen of aan een uitnodiging voor het kerstdiner. En wat dacht je om er een winecharm van te maken zodat je ze aan de voet van een glas kunt hangen, zo weet iedereen welk glas die uit heeft gedronken. En natuurlijk mogen de goedkope gelukspoppetjes niet ontbreken op de kerstcadeautjes, dat ziet er wel heel gezellig uit, zeker als je varieert met de verschillende gelukspopjes.

Een steuntje in de rug tijdens de kerstdagen

Zit het allemaal niet mee in het leven dan is het erg fijn als iemand je een beetje geluk toestuurt in de vorm van een troost popje. Een gelukspoppetje kan dan net een beetje toevoegen dat iemand er steun aan kan vinden. Denk aan een ander en bestel snel een paar extra gelukspoppetjes om weg te geven aan iemand die het moeilijk heeft.

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel