Sorteer op
per pagina
 • Piraat gelukspoppetje
  Piraat gelukspoppetje

  Zeerover gelukspoppetjesVrolijke houten gelukspoppetjes zeerovertjes in 4 verschillende uitvoeringen. Deze gelukspiraatjes zijn ongeveer 18 mm groot en worden assortie per stuk geleverd.

  Kinderfeest gelukspoppetjesDe zeerover of…

  € 0,44
 • Gelukspiraatje mini OP=OP
  Gelukspiraatje mini OP=OP

  Mini gelukspoppetjes piraat in 4 verschillende kleuren. Deze mini piraatjes zijn ongeveer 18 mm en worden geleverd in assorite geel, rood, blauw en oranje. Zijn ze niet schattig op een cadeautje, een traktatie of een…

  € 0,25
 • Geluks piratenvlag OP=OP
  Geluks piratenvlag OP=OP

  Gelukspiratenvlag voor aan een traktatie bij een heus piratenfeest, een uitnodiging, een Halloween activiteit of voor oop een cadeautje. De afmetingen van deze piratenvlag zijn 25x12 mm.

  € 0,25
 • -66%

  Gelukspiraten notitieblok OP=OP
  Gelukspiraten notitieblok OP=OP

  Gelukspoppetjes piraten geluksblok. "ajai kapitein, schip ahoy" met 50 vel gelukspoppetjes papier van 21x10 cm. Leuk voor kleinigheidje bij een piratenfeest of lekker voor jezelf als notitieblok!

  € 2,95 € 0,99
 • Top meester gelukspoppetjes pen
  Top meester gelukspoppetjes pen

  Ook voor jou topmeester voor de klas of als collega hebben we nu een echte topmeester gelukspoppetjes pen in de kleuren rood of blauw. De pennen schrijven allemaal blauw en de prijs is per stuk.

  Gelukspoppetjes pennen voor mannen…

  € 1,59
 • Topmeester gelukspoppetjes kaartje
  Topmeester gelukspoppetjes kaartje

  Topmeester gelukspoppetjes kaartje. Op dit kaartje staan de stoere gelukspiraatjes afgebeeld en nog leuker om er ook andere topmeester geluksartikelen bij te bestellen in de vorm van het houten gelukspoppetje of de leuke…

  € 0,50
 • Topmeester gelukspoppetjes kaartje met sleutelhanger
  Topmeester gelukspoppetjes kaartje met sleutelhanger

  Gelukspoppetjes piraatje sleutelhanger met een gelukspoppetjes kaartje voor je TOPMEESTER. Leuk om als bedankje aan je leerkracht te geven. Deze set is evt uit te breiden met een pen en een gelukspoppetjes notitieblokje.

  De…

  € 2,40
 • Topmeester gelukspoppetjes blokje
  Topmeester gelukspoppetjes blokje

  Voor de TOPMEESTER een leuk notitieblokje met 25 vel papier van ongeveer 10x10 cm. Leuk om te combineren met onze andere gelukspoppetjes meester artikelen. Zoals een gelukspoppetjes kaartje, het houten gelukspiraatje, een…

  € 0,89
 • Topmeester gelukspoppetjes sleutelhanger
  Topmeester gelukspoppetjes sleutelhanger

  Topmeester gelukspiraatje sleutelhanger. Een sleutelhanger met een piraatje of minipiraatje dat goed bij onze topmeester kaartje en notitieblokje past. En uiteraard hebben we ook een topmeester pen voor bij deze leuke…

  € 1,85
 • Geluksteddybeertjes
  Geluksteddybeertjes

  Schattige teddybeertjes voor een beetje geluk. Een lieve geluksknuffel van ongeveer 25x23 mm in verschillende kleuren. Welke kleur je krijgt is een verrassing!

  Deze gelukspoppetjes zijn handgemaakt op de dagopvang voor mensen met…

  € 0,89
 • Topjuf giftset
  Topjuf giftset

  Een cadeautje voor jou topjuf. Een gelukspoppetjes pen in oranje of rood naar keuze, samen met een notitieblokje "topjuf", een gelukspoppetjes kaartje en een gelukspoppetjes sleutelhanger naar keuze met de naam van je juf of met…

  € 4,69
 • Ik ben jarig geluks giftset
  Ik ben jarig geluks giftset

  Gelukskaartje met de tekst:
  "Ik ben jarig en trakteer op een beetje geluk" samen met een gelukspen met afbeeldingen van onze gelukskabouters en gelukspaddestoel met de tekst "Wat ben jij leuk!"Als dat niet leuk trakteren is,…

  € 1,99
 • Geluksautootje
  Geluksautootje

  Geluksautootjes in 4 verschillende kleuren. Deze geluksautootjes zijn ongeveer 30 mm groot en worden assortie kleur geleverd.

  Geslaagd voor het rijbewijs, een nieuwe auto gekocht of voor iemand die rijlessen gaat nemen een leuke…

  € 0,69
 • Gelukspoppetje docent
  Gelukspoppetje docent

  Een nieuw gelukspoppetje in onze eigen collectie gelukspoppetjes. De docent die voor de klas staat en wel eens een complimentje mag ontvangen. Wil jij je juf, meester, leraar of lerares eens in het zonnetje zetten, is het…

  € 0,69
 • Kindertraktatie gelukspoppetjes pakket van 50 stuks
  Kindertraktatie gelukspoppetjes pakket van 50 stuks

  Kinder gelukspoppetjes mixEen mix van verschillende houten gelukspoppetjes, wat er in een pakketje zit is een verassing, elk pakketje kan anders zijn. Het zal een mix zijn van een clowntje, zeerover of piraatje, piratenvlag,…

  € 17,50
Sorteer op
per pagina

Kinder traktatie gelukspoppetjes

Clowntjes, Ninja's, ballonnen, allemaal leuke kinder gelukspoppetjes voor een kindertraktatie of aan een afscheidsbedankje van school. En hoe leuk is het om een juf of meester te bedanken met onze bedankkaartjes. Deze lieve gelukspoppetjes zijn ook ideaal aan een kaartje voor een zieke of als aardigheidje voor aan een cadeautje! Natuurlijk zijn alle gelukspoppetjes uit onze geluks poppetjes winkel leuk voor kinderen, maar op deze pagina een paar speciale kinder gelukspopjes. 

Traktatie gelukspoppetjes

Fijn als kinderen willen trakteren op een gezonde traktatie. Een gelukspoppetje of een gelukspoppetjes sleutelhanger met de namen van de kinderen eraan is dan een superleuke originele kindertraktatie. Helemaal Coronaproof ook. We kunnen ze namelijk ook per stuk leuk laten verpakken op de dagopvang, dat ziet er superleuk uit en de kinderen zien direct wat ze krijgen. Zo kunnen de naamsleutelhangers allemaal hetzelfde thema gelukspoppetje hebben, maar uiteraard is het ook mogelijk om de gelukspoppetjes uit te zoeken die het best bij de kindjes past. Bv voor een voetballiefhebber een geluksvoetbal en voor het meisje dat gek is op teddybeertje ons eigen teddybeertje gelukspoppetje. Voor een kindje dat van sprookjes houdt een roodkapje een koning of koningin of een heuse vuurspugende draak.

Onze sprookjes gelukspoppetjes, allemaal unieke gelukspopjes die we zelf ontworpen hebben. Sprookjes van Grimm, later is Disney sprookjes gaan verfilmen. En wist je dat onze vormgeefster ook een gelukssprookje heeft gemaakt voor in ons geluksmagazine?

Kant en klare gelukspoppetjes traktaties

Jazeker, we hebben ook leuke gelukskaartjes met: "Ik ben jarig en trakteer". Die is natuurlijk ook leuk als volwassenen traktatie in plaats van gebak, want dat gebeurd natuurlijk vaker. Een beetje geluk trakteren is super origineel en beter voor de lijn!

Wist je dat goedkope gelukspoppetjes bestellen vaak bij ons ook betekend dat ze worden gemaakt op de dagopvang door mensen met een beperking?

Bestel de goedkoopste gelukspopjes snel en voordelig bij gelukspoppetjes.eu

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel