Sorteer op
per pagina
 • Zilverkleur glitterster
  Zilverkleur glitterster

  Zilverkleur glitterster van ongeveer 23 mm doorsnee. Laat deze mooie geluksster schitteren op een gelukskaartje of op een cadeautje.

  € 0,37
 • Naturel gelukshartje
  Naturel gelukshartje

  Naturel gelukshartje van ongeveer 25x23 mm. Een lief hartje als bedankje, of aan een trouwkaart, bij Valentijnsdag op een cadeautje of zomaar omdat je iemand lief vind.

  € 0,40
 • Gelukshartje open gewerkt
  Gelukshartje open gewerkt

  Opengewerkt gelukshartje van ongeveer 24x23 mm. Een mooi hartje dat voor veel gelegenheden gebruikt kan worden, liefde of bedankje. Leuk voor Valentijn om aan je geliefde te sturen, een klein gelukspoppetje met een groot gebaar!

  € 0,48
 • Gelukspoppetje professor Jacques
  Gelukspoppetje professor Jacques

  Gelukspoppetje professor is een uniek gelukspopje uit onze eigen collectie gelukspoppetjes. Gelukspoppetjes bestellen kan via gelukspoppetjes.eu

  € 0,75
 • Geluksenveloppe
  Geluksenveloppe

  Geluksenveloppe van 24x14 mm. Een leuk gelukspoppetje uit onze eigen collectie. Deze geluksenveloppe is leuk om aan een cadeautje te hangen of iemand mee te verrassen door iets leuks in een enveloppe te doen en er deze…

  € 0,49
 • Porseleinen Jin Jang gelukshangertje
  Porseleinen Jin Jang gelukshangertje

  Porseleinen Jin Jang gelukshangertje. Deze gelukshangertjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking bij ons in het dorp. Daardoor is het dubbel geluk!
  Deze gelukshangertjes zijn ongeveer 17 mm groot.Dit zijn…

  € 1,29
 • Open gelukshartje
  Open gelukshartje

  Open gelukshartje, een hartje dat voor heel veel gelegenheden gebruikt kan worden, voor de liefde, voor jou Valentijn op Valentijnsdag, bruiloft, als bedankje of om iemand een hart onder de riem te steken.

  Er zijn 2 versies van…

  € 0,39
 • Geluksroer
  Geluksroer

  Voor als het roer om moet! Geluks roer van ongeveer 24 mm doorsnee. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking (MVO) en daardoor dubbel geluk.

  Op=op

  € 0,39
 • Sneeuwpop gelukspoppetje
  Sneeuwpop gelukspoppetje

  Houten gelukspoppetje sneuuwpopje van ongeveer 2 cm groot. Leuk voor aan een traktatie, een lief gelukskaartje of een cadeautje.

  € 0,59
 • Gelukspoppetje hartendiefje
  Gelukspoppetje hartendiefje

  Gelukspoppetje hartendiefje van ongeveer 20 mm groot. Dit hartendiefje steelt toch ieders hart. Een lief gelukspoppetje voor iedereen waar je van houdt!

  € 0,59
 • Handgemaakt gelukspoppetje met gehaakt buikje
  Handgemaakt gelukspoppetje met gehaakt buikje

  Handgemaakte gelukspoppetjes met een gehaakt buikje. De buikjes hebben alle kleuren door elkaar dus het is een verassing welke je krijgt. Ook de kleuer touwtjes kan afwijken van de foto.

  Deze gelukspoppetjes zijn gemaakt op de…

  € 1,75
 • Kerstman geluksbuikje
  Kerstman geluksbuikje

  Schattig geluksbuikje van de kerstman. Deze gelukspoppetjes zijn gemaakt op de dagopvang voor mensen met een berperking die dat erg leuk vinden om te mogen maken, zo draaien ze fijn mee in de maatschapij en werken met iets dat er…

  € 0,59
 • Gelukspoppetje kerstman
  Gelukspoppetje kerstman

  Handgemaakt gelukspoppetje kerstmannetje. Deze gelukspoppetjes zijn gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en zijn maar in een kleine oplage gemaakt. Op=op!

  € 0,59
 • Geluks puzzelstukje
  Geluks puzzelstukje

  Geluks puzzelstukje met regenboogkleuren. Deze gelukspuzzeltjes zijn ongeveer 26x20 mm. Superleuk om aan je vrienden en vriendinnen te geven.

  Het puzzelstukje is inmiddels het internationale symbool geworden voor AUTISME. Het…

  € 0,54
 • Moslima poppetje Aysa
  Moslima poppetje Aysa

  Aysa ons Moslima poppetjeDit poppetje Moslima Aysa noemen we geen gelukspoppetje zoals we ze in de Westerse cultuur kennen. In de Islamitische cultuur krijg je geluk van Allah. De naam Aysa staat voor levendig of levenslustig en…

  € 0,79
 • Geluksbusje
  Geluksbusje

  Een busje vol geluk!Een geluksbusje, of campertje waarmee je vol geluk de wereld in kunt, Dit geluksbusje is ongeveer 33x15 mm.

  Deze gelukhanger is een ontwerp van Artasja Lucky Productions en wordt gemaakt van FSC hout.…

  € 0,89
 • Houten gelukspoppetje naturel
  Houten gelukspoppetje naturel

  Houten gelukspoppetjesGemaakt van FSC hout en met alleen maar ons eigen kenmerk "de handjes" op het gelukspoppetje. Deze houten gelukspoppetjes kun je evt dus nog zelf met een watervaste stift verder een tekening geven, bv een…

  € 0,69
Sorteer op
per pagina

Overige gelukspoppetjes

Omdat we meer dan 200 verschillende gelukspoppetjes in onze gelukspoppetjes winkel hebben, staan hier een aantal gelukspoppetjes die niet speciaal in een van de andere categorieen passen. Allemaal leuk voor aan een kaartje, cadeautje, bosje bloemen, traktatie of bedankje. Online gelukspoppetjes bestellen met keuze uit heel veel geluk!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel