Thema vol geluk

Bijzondere momenten in je leven vragen om wat extra geluk. Of je nu gaat trouwen, een kindje krijgt, met pensioen gaat of 50 jaar getrouwd bent. Het zijn mooie momenten waar je vast een super feest voor gaat geven. Hoe leuk is het dan om je gasten te bedanken met een beetje geluk. Om je daarmee te ondersteunen hebben wij diverse pakketten vol met de leukste thema's. 

Leuke meester of juf bedankjes

Ook hebben we thema's voor leraren. Leuk om de meester of juf te bedanken voor het schooljaar. Uiteraard kan de groep 8 leerkracht op deze manier ook de leerlingen succes wensen met de overgang naar de brugklas. Of als leuke verrassing bij pasen, sinterklaas of kerst. Bijvoorbeeld met een leuke pen en bijpassend gelukspoppetje.

Gelukssprookjes

Unieke gelukssprookjes figuren zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons gelukspoppetjes assortiment. Behalve gelukskaartjes hebben we nu ook een "roodkapje" een "sprookjeskasteel" een "koningin" een "glazen muiltje" een "spiegeltje, spiegeltje aan de wand" "kabouters" en een "draakje". Uiteraard zullen er nog meer volgen in ons unieke gelukspoppetjes assortiment!

Bedankt voor het sporten

Onze gelukspoppetjes zijn ook zeer geschikt voor trainers en sportverenigingen, om hun leerlingen te bedanken voor een super leuk jaar. Ieder kind wordt aangenaam verrast met een bedankje voor deelname aan de competitie. En het winnende team kun je zo extra in het zonnetje te zetten. Of juist het degraderende team. Of een welkomstcadeau voor nieuwe leden.

Bekijk snel onze leuke combinaties in onze gelukspoppetjes winkel, zodat je met slechts een kleine moeite je online gelukspoppetjes bestellen en in een keer klaar bent. Das pas geluk!

Gelukspoppetjes in lastige tijden

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ook in die thema's willen we actief meedenken om iemand wat troost te geven. Bijvoorbeeld bij een ziekte of afschied van een dierbare. Ook dat zijn momenten waarbij we aan elkaar moeten denken en steunen. Of het nu een kaartje is naar iemand die een chemo krijgt en je een beetje steun wil sturen en laten weten dat je aan iemand denkt, bij een overlijden of dat iemand bv een dierbare een jaar moet missen of bij de feestdagen die dan ineens niet meer zo feestelijk zijn. Dan is een gelukskaartje met gelukspopetje omarm mss wel een heel fijn envelopje om thuis gestuurd te krijgen. Ook kunnen we dan een lieve tekst op het kaartje schrijven, zodat het ook een persoonlijk tintje heeft.

 

© 2015 - 2023 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel