per pagina
Sorteer op
 • Geluksolifantje *limited edition*
  Geluksolifantje *limited edition*

  Handgemaakte gleukspoppetjes in de vorm van een geluksolifantje. Deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 22x18 mm en worden gemaakt op de dagopvang door mensen met een beperking. Deze geluksolifantjes zijn dus ook maar beperkt te…

  € 0,39
 • Handgemaakt boeddha gelukspoppetje OP=OP
  Handgemaakt boeddha gelukspoppetje OP=OP

  Boeddha hoofd gelukspoppetje in gemengde kleur. Grootte ongeveer 27 breed x 29 mm lang. Deze worden niet voor de sleutelhangers gebruikt.

  Dit handgemaakte boeddha gelukspoppetje wordt per stuk geleverd in de gewenste kleur.

  € 1,25
 • Mini stip gelukspoppetjes
  Mini stip gelukspoppetjes

  Mini gelukspoppetjes in diverse kleuren van ongeveer 17x9 mm. Deze gelukspoppetjes worden handgemaakt en op=op!

  € 0,36
 • Handgemaakte geluksengeltjes
  Handgemaakte geluksengeltjes

  GeluksengeltjesHandgemaakte geluksengeltjes van kralen met regenboogdraad. Deze engeltjes zijn steeds anders, omdat we heel veel verschillende kralen gebruiken. Ook de maat van deze handgemaakte gelukspoppetjes is dus iedere keer…

  € 0,45
 • Geluks koalabeertje
  Geluks koalabeertje

  Een schattig koala beertje in wit, roze en blauwe tinten. Allemaal met een wit touwtje en gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

  Deze gelukskoala beertjes zijn ongeveer 22 mm groot.

  € 0,45
 • Handgemaakt gelukspoppetje kakatoe
  Handgemaakt gelukspoppetje kakatoe

  Handgemaakt gelukspoppetje kakatoe. Deze gelukspoppetjes zijn er maar beperkt op voorraad, deze worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en hebben een knoopje bovenop, zodat ze niet van het touwtje af kunnen.…

  € 0,59
 • Zeemeermin gelukspoppetje op=op
  Zeemeermin gelukspoppetje op=op

  Zeemeermin gelukspoppetje. Deze handgemaakte gelukspoppetjes zijn ongeveer 10 mm en worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Er zijn verschilende soorten en deze worden door elkaar geleverd, zo zien ze er…

  € 0,39
 • Naturel geluksbeertje
  Naturel geluksbeertje

  Naturel geluksbeertje met zwarte touwtjes. Deze schattige gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagoopvang voor mensen met een beperking en zijn dus beperkt te bestellen. Deze houten gelukspoppetjes zijn ongeveer 20x22 mm.

  € 0,49
 • Verguld zilveren gelukspoppetje
  Verguld zilveren gelukspoppetje

  Elk gelukspoppetje is met de hand gemaakt door zilversmid Elsbeth. Zodra zij dit zilveren gelukspoppetje heeft gemaakt gaat het door naar de goudsmid die er vervolgens een goud laagje over maakt.

  Wij maken er een gekleurd koortje…

  € 169,95
 • Geluksteddybeertjes
  Geluksteddybeertjes

  Schattige teddybeertjes voor een beetje geluk. Een lieve geluksknuffel van ongeveer 25x23 mm in verschillende kleuren. Welke kleur je krijgt is een verrassing!

  Deze gelukspoppetjes zijn handgemaakt op de dagopvang voor mensen met…

  € 0,89
 • Handgemaakte geluksengeltjes (metalen rokje) met clipje
  Handgemaakte geluksengeltjes (metalen rokje) met clipje

  Kralen geluksengeltjes gemaakt door iemand die chronische psychische problemen heeft en het heerlijk vind om even haar gedachten te verzetten om deze geluksengeltjes te maken. Zij maakt deze geluksengeltjes met heel veel plezier…

  € 1,49
 • Minidolfijntje gelukspoppetje
  Minidolfijntje gelukspoppetje

  Mini geluksdolfijntje met een klein beetje kleur. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en zijn ongeveer 15x10 mm. Voor deze gelukspopppetjes geldt op=op.

  Deze geluksdolfijntjes kunnen…

  € 0,35
 • Gelukssnoepje in diverse kleuren
  Gelukssnoepje in diverse kleuren

  Gekleurde gelukssnoepjes van ongeveer 22x12 mm. De kleuren van deze gelukssnoepjes worden assortie geleverd. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die het erg leuk vinden om te mogen…

  € 0,45
 • Porseleinen geluksvlindertje
  Porseleinen geluksvlindertje

  Unieke handgemaakte gelukspoppetjes worden op de dagopvang voor mensen met een beperking gemaakt. Dit zijn stuk voor stuk unieke exemplaren. Behalve dat ze uniek zijn, zijn ze ook nog eens limited edition, dus OP=OP!
  Deze…

  € 1,29
 • Porseleinen gelukstulpjes
  Porseleinen gelukstulpjes

  Delfts blauwe gelukstulpjes. Deze handgemaakte gelukstulpjes zijn van porselein en worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze unieke limited edetion gelukspoppetjes zijn ongeveer 12 mm doorsnee. OP=OP

  € 1,29
 • Porseleinen Jin Jang gelukshangertje
  Porseleinen Jin Jang gelukshangertje

  Porseleinen Jin Jang gelukshangertje. Deze gelukshangertjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking bij ons in het dorp. Daardoor is het dubbel geluk!
  Deze gelukshangertjes zijn ongeveer 17 mm groot.Dit zijn…

  € 1,29
 • Handgemaakt porseleinen matroesjka gelukspoppetje
  Handgemaakt porseleinen matroesjka gelukspoppetje

  Handgemaakt gelukspoppetje matroesjka van oranje porselein. Deze handgemaakte gelukspoppetjes maken ze op de dagbesteding en elk gelukspoppetje is daardoor net iets anders maar wel met dubbel geluk!
  Deze geluksmatroesjka is…

  € 1,49
 • Handgemaakt porseleinen gelukspinguin
  Handgemaakt porseleinen gelukspinguin

  Handgemaakte gelukspinguin van porselein, gemaakt op de dagbesteding dus elk gelukspoppetje is uniek. Deze gelukspinguins zijn ongeveer 17x11 mm en OP=OP!

  € 1,49
 • Paars gelukspoppetjes matroesjka van porselein
  Paars gelukspoppetjes matroesjka van porselein

  Paars porseleinen gelukspoppetje van ongeveer 27x14 mm. Deze gelukspoppetjes worden op de dagopvang voor mensen met een beperking gemaakt (MVO) en zijn dus stuk voor stuk unieke gelukspoppetjes.

  Van deze handgemaakte…

  € 1,49
 • Geluksroer
  Geluksroer

  Voor als het roer om moet! Geluks roer van ongeveer 24 mm doorsnee. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking (MVO) en daardoor dubbel geluk.

  Op=op

  € 0,39
 • Gelukskaarten
  Gelukskaarten

  Hou je van een potje kaarten, bridge, jokeren of liever patience? Met deze gelukskaarten kun je leuk iemand uitnodigen een potje te komen kaarten. Leuk voor aan een cadeautje, als bedankje of op een stok kaarten.

  Deze…

  € 1,49
 • Natuursteen geluksengeltje groen
  Natuursteen geluksengeltje groen

  Natursteen (agaat, jade ed) geluksengeltje van ongeveer 20 mm groot. Deze natuursteen geluksengeltjes zijn handgemaakt en in een beperkte oplage. De touwtjes zijn donker en/of lichtgroen van kleur en gemaakt op de dagopvang voor…

  € 2,75
 • Geluksdolfijntje van porselein
  Geluksdolfijntje van porselein

  Geluksdolfijntje van porselein gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze porseleinen gelukspoppetjes zijn limited edition en zijn ongeveer 21x15 mm.

  € 1,49
 • Love-hope-blessed-faith gelukspoppetjes sleutelhanger
  Love-hope-blessed-faith gelukspoppetjes sleutelhanger

  Handgemaakte sleutelhanger met de woorden

  HOPE
  LOVE
  BLESSED
  FAITHEen mooie sleutelhanger voor iemand die dat sprankje hoop, dat beetje extra liefde heel goed kan gebruiken.

  € 3,50
  25 - 48 van 79 resultaten

Handgemaakte gelukspoppetjes

Bij gelukspoppetjes.eu hebben we ook handgemaakte gelukspoppetjes. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt door mensen met een beperking en zijn dus altijd uniek! Deze mensen beleven waanzinnig veel plezier aan het maken van deze gelukspoppetjes. Wij worden er gewoonweg blij van, dat deze groep mensen op deze manier wat extra geluk beleven. Dubbel geluk dus!

Houd er rekening mee dat de touwtjes onder en boven de gelukspoppetjes niet altijd gelijk zijn, dat ligt er een beetje aan wie er aan heeft gewerkt. Soms is de verhouding anders als op de foto, bv 2 of 4 kortere touwtjes en een paar langere. Alles is hierin handgemaakt en dus altijd anders. De handgemaakte gelukspoppetjes van kralen worden speciaal voor jou gemaakt (en kunnen dus niet worden geretourneerd), maar let op, de kralen kunnen van de touwtjes af schuiven. Wil je dit niet, adviseren we om een knoopje in het touwtje te leggen zodat de kralen altijd op zijn plaats blijven. Hang je het poppetje ergens aan, dan is dat niet nodig, de kralen blijven dan gemakkelijk op hun plaats. 

Bestel je sleutelhangers met een handgemaakt gelukspoppetje dan maken we deze van kralen speciaal voor jou en is dus elk gelukshangertje anders! 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel