per pagina
Sorteer op
 • Porseleinen geluksvlindertje
  Porseleinen geluksvlindertje

  Handgemaakt porseleinen gelukspoppetje vlindertje. Dit gelukspoppetje is gemaakt op de dagovpang voor mensen met een beperking en is ongeveer 18x14 mm.
  OP=OP!We adviseren om dit gelukvlindertje met pakketpost te laten verzenden,…

  € 0,99
 • Naturel gelukspoppetje BLESSED
  Naturel gelukspoppetje BLESSED

  Handgemaakt gelukspoppetje met BLESSED erop. Een lief naturel gelukspoppetje voor iemand waarmee je je gezelgd voelt. Deze naturel gelukspoppetjes zijn allemaal met de hand gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.…

  € 0,75
 • Pastel geluksster handgemaakt OP=OP
  Pastel geluksster handgemaakt OP=OP

  Handgemaakte geluksster in pastel tinten. Deze gelukspoppetjes zijn gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en zijn ongeveer 20 mm doorsnee.

  € 0,39
 • Groen gelukspoppetje van natuursteen
  Groen gelukspoppetje van natuursteen

  Groen natuursteen gelukspoppetje met lichtgroen wit caramel kleurige touwtjes. Deze gelukspoppetjes worden speciaal met de hand gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Hoe leuk is dat, dat is dubbel geluk. De…

  € 2,25
 • Groen jade gelukspoppetje
  Groen jade gelukspoppetje

  Een groen gelukspoppetje met een natuursteen jade buikje. Deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 15 mm groot en worden met de hand gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

  € 1,95
 • Geel-aardetinten natuursteen gelukspoppetje
  Geel-aardetinten natuursteen gelukspoppetje

  Goudgeel-aardetinten-witte gelukspoppetjes van natuursteen. Deze gelukspoppetjes worden met de hand gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en zijn slechts beperkt op voorraad. De maten van deze gelukspoppetjes zijn…

  € 2,50
 • Handgemaakt LOVE gelukspoppetje
  Handgemaakt LOVE gelukspoppetje

  LOVE gelukspoppetje, handgemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze houten gelukshangertjes zijn gemaakt met zwarte touwtjes en een kraalkapje aan de onderkant dat van model kan verschillen van de foto. Deze…

  € 0,75
 • Naturel gelukspoppetje FAITH
  Naturel gelukspoppetje FAITH

  FAITH naturel handgemaakt gelukspoppetje met zwarte touwtjes. Deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 24 mm groot en worden handgemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

  Leuk voor aan een sleutelhanger, lief kaartje of je…

  € 0,79
 • Love-hope-blessed-faith gelukspoppetjes sleutelhanger
  Love-hope-blessed-faith gelukspoppetjes sleutelhanger

  Handgemaakte sleutelhanger met de woorden

  HOPE
  LOVE
  BLESSED
  FAITHEen mooie sleutelhanger voor iemand die dat sprankje hoop, dat beetje extra liefde heel goed kan gebruiken.

  € 3,50
 • Geluksdolfijntje van porselein
  Geluksdolfijntje van porselein

  Geluksdolfijntje van porselein gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze porseleinen gelukspoppetjes zijn limited edition en zijn ongeveer 21x15 mm.

  € 1,49
 • Natuursteen geluksengeltje groen
  Natuursteen geluksengeltje groen

  Natursteen (agaat, jade ed) geluksengeltje van ongeveer 20 mm groot. Deze natuursteen geluksengeltjes zijn handgemaakt en in een beperkte oplage. De touwtjes zijn donker en/of lichtgroen van kleur en gemaakt op de dagopvang voor…

  € 2,75
 • Gelukskaarten
  Gelukskaarten

  Hou je van een potje kaarten, bridge, jokeren of liever patience? Met deze gelukskaarten kun je leuk iemand uitnodigen een potje te komen kaarten. Leuk voor aan een cadeautje, als bedankje of op een stok kaarten.

  Deze…

  € 1,49
 • Geluksroer
  Geluksroer

  Voor als het roer om moet! Geluks roer van ongeveer 24 mm doorsnee. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking (MVO) en daardoor dubbel geluk.

  Op=op

  € 0,39
 • Paars gelukspoppetjes matroesjka van porselein
  Paars gelukspoppetjes matroesjka van porselein

  Paars porseleinen gelukspoppetje van ongeveer 27x14 mm. Deze gelukspoppetjes worden op de dagopvang voor mensen met een beperking gemaakt (MVO) en zijn dus stuk voor stuk unieke gelukspoppetjes.

  Van deze handgemaakte…

  € 1,49
 • Handgemaakt porseleinen gelukspinguin
  Handgemaakt porseleinen gelukspinguin

  Handgemaakte gelukspinguin van porselein, gemaakt op de dagbesteding dus elk gelukspoppetje is uniek. Deze gelukspinguins zijn ongeveer 17x11 mm en OP=OP!

  € 1,49
 • Handgemaakt porseleinen matroesjka gelukspoppetje
  Handgemaakt porseleinen matroesjka gelukspoppetje

  Handgemaakt gelukspoppetje matroesjka van oranje porselein. Deze handgemaakte gelukspoppetjes maken ze op de dagbesteding en elk gelukspoppetje is daardoor net iets anders maar wel met dubbel geluk!
  Deze geluksmatroesjka is…

  € 1,49
 • Porseleinen Jin Jang gelukshangertje
  Porseleinen Jin Jang gelukshangertje

  Porseleinen Jin Jang gelukshangertje. Deze gelukshangertjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking bij ons in het dorp. Daardoor is het dubbel geluk!
  Deze gelukshangertjes zijn ongeveer 17 mm groot.Dit zijn…

  € 1,29
 • Porseleinen gelukstulpjes
  Porseleinen gelukstulpjes

  Delfts blauwe gelukstulpjes. Deze handgemaakte gelukstulpjes zijn van porselein en worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze unieke limited edetion gelukspoppetjes zijn ongeveer 12 mm doorsnee. OP=OP

  € 1,29
 • Gelukssnoepje in diverse kleuren
  Gelukssnoepje in diverse kleuren

  Gekleurde gelukssnoepjes van ongeveer 22x12 mm. De kleuren van deze gelukssnoepjes worden assortie geleverd. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die het erg leuk vinden om te mogen…

  € 0,45
 • Minidolfijntje gelukspoppetje
  Minidolfijntje gelukspoppetje

  Mini geluksdolfijntje met een klein beetje kleur. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en zijn ongeveer 15x10 mm. Voor deze gelukspopppetjes geldt op=op.

  Deze geluksdolfijntjes kunnen…

  € 0,35
 • Geluksteddybeertjes
  Geluksteddybeertjes

  Schattige teddybeertjes voor een beetje geluk. Een lieve geluksknuffel van ongeveer 25x23 mm in verschillende kleuren. Welke kleur je krijgt is een verrassing!

  Deze gelukspoppetjes zijn handgemaakt op de dagopvang voor mensen met…

  € 0,89
 • Naturel geluksbeertje
  Naturel geluksbeertje

  Naturel geluksbeertje met zwarte touwtjes. Deze schattige gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagoopvang voor mensen met een beperking en zijn dus beperkt te bestellen. Deze houten gelukspoppetjes zijn ongeveer 20x22 mm.

  € 0,49
 • Geluksstrikje
  Geluksstrikje

  Handgemaakt geluksstrikje van ongeveer 20x10 mm. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en hiervoor geld op=op.

  € 0,39
 • Zeemeermin gelukspoppetje op=op
  Zeemeermin gelukspoppetje op=op

  Zeemeermin gelukspoppetje. Deze handgemaakte gelukspoppetjes zijn ongeveer 10 mm en worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Er zijn verschilende soorten en deze worden door elkaar geleverd, zo zien ze er…

  € 0,39
  25 - 48 van 55 resultaten

Limited edition gelukspoppetjes

Deze limited edition gelukspoppetjes zijn uniek te bestellen in onze gelukspoppetjes winkel. Deze collectie gelukspoppetje is maar beperkt verkrijgbaar, speciaal omdat we geen grote oplages maken. Een uniek gelukspoppetje speciaal voor jou gemaakt!

En voor de prijs hoef je het niet te laten, het zijn goedkope gelukspoppetjes die veel kunnen betekenen voor iemand met wie je geluk deelt.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel