per pagina
Sorteer op
 • Naturel gelukshartje
  Naturel gelukshartje

  Naturel gelukshartje van ongeveer 25x23 mm. Een lief hartje als bedankje, of aan een trouwkaart, bij Valentijnsdag op een cadeautje of zomaar omdat je iemand lief vind.

  € 0,40
 • Gelukshartje open gewerkt
  Gelukshartje open gewerkt

  Opengewerkt gelukshartje van ongeveer 24x23 mm. Een mooi hartje dat voor veel gelegenheden gebruikt kan worden, liefde of bedankje. Leuk voor Valentijn om aan je geliefde te sturen, een klein gelukspoppetje met een groot gebaar!

  € 0,48
 • Geluksenveloppe
  Geluksenveloppe

  Geluksenveloppe van 24x14 mm. Een leuk gelukspoppetje uit onze eigen collectie. Deze geluksenveloppe is leuk om aan een cadeautje te hangen of iemand mee te verrassen door iets leuks in een enveloppe te doen en er deze…

  € 0,49
 • Open gelukshartje
  Open gelukshartje

  Open gelukshartje, een hartje dat voor heel veel gelegenheden gebruikt kan worden, voor de liefde, voor jou Valentijn op Valentijnsdag, bruiloft, als bedankje of om iemand een hart onder de riem te steken.

  Er zijn 2 versies van…

  € 0,39
 • Gelukskaartje voor het bruidspaar
  Gelukskaartje voor het bruidspaar

  Gelukspoppetjes kaartje voor een lief bruidspaar man/vrouw. De andere kaartjes kunnen we op verzoek evt laten drukken.
  Hoe leuk is het om een gelukskaartje te versturen met ons eigen ontworpen gelukspoppetjes bruidspaar er op…

  € 0,50
 • "Ik hou van jou" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Ik hou van jou" gelukspoppetjes sleutelhanger

  "ik hou van jou" gelukspoppetjes sleutelhanger met het houten gelukspoppetje met het hartje op de buik.

  € 2,00
 • Friends gelukspoppetjes sleutelhanger
  Friends gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met de letters FRIENDS eraan. Leuk voor al je vrienden, zeker als je weet dat deze met heel veel plezier worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Zij vinden het superleuk om al…

  € 1,55
 • Gelukspoppetje hartendiefje
  Gelukspoppetje hartendiefje

  Gelukspoppetje hartendiefje van ongeveer 20 mm groot. Dit hartendiefje steelt toch ieders hart. Een lief gelukspoppetje voor iedereen waar je van houdt!

  € 0,59
 • Zwart witte gelukspoppetjes
  Zwart witte gelukspoppetjes

  Zwart witte gelukspoppetjes met stipjes of hart. De prijs is per stuk.

  Het ene gelukspoppetje heeft stipjes en het andere gelukspoppetje heeft een lief hartje op de buik. Bestel je er 2 of meer dan roberen we altijd een half half…

  € 0,59
 • Proficiat gelukshanger met taart!
  Proficiat gelukshanger met taart!

  Dat is nog eens een lekkere proficiat! Eentje met een gelukstaartje eraan. Deze geluksbrengers worden gemaakt op de dagopvang waardoor deze gelukshanger nog meer geluk met zich mee brengt.

  We kunnen deze gelukspoppetjes…

  € 2,05
 • It's all about "love" gelukskaartje
  It's all about "love" gelukskaartje

  Wat een lief kaartje, It's all about LOVE

  Met afbeeldingen van onze gelukspoppetjes, het gelukenvelopje en natuurlijk is dit een eigen ontwerp van onze vormgeefster Monique van It's a Mo Design

  Gelukskaartjes zijn 10.5x7.4 cm en…

  € 0,50
 • Gelukspoppetjes pennen op maat gemaakt
  Gelukspoppetjes pennen op maat gemaakt

  Gelukspoppetjes pennen op maat gemaakt naar jou eigen idee met je logo of eigen tekst. Je kunt kiezen tussen de kleuren rood, groen, lichtblauw, donkerblauw, oranje, geel en zwart.

  Mail je gewenste tekst en/of logo naar…

  € 149,95
 • Handgemaakt Valentijn gelukspoppetje
  Handgemaakt Valentijn gelukspoppetje

  Valentijn gelukspoppetje Gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Hoe leuk zijn deze hartjes gelukspoppetjes! Helemaal leuk om aan iemand te geven of op te sturen, maar ook leuk om op een Valentijns cadeautje te…

  € 0,89
 • Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje
  Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje

  Bedankt sleutelhangermet het gelukspoppetje bijtje eraan. Deze sleutelhanger is erg leuk om iemand op een speciale manier te bedanken, bijvoorbeeld iemand die voor je planten heeft gezorgd in je vakantie, maar ook als…

  € 1,55
 • Boze oog gelukspoppetje
  Boze oog gelukspoppetje

  Wat is het boze oog?Het boze oog, in het Engels "evil eye" kan leiden tot tegenspoed, pech en ongeluk. Het is een geloof dat er negatieve energie kan worden overgebracht door iemand een boze "blik" te geven.

  Om je te beschermen…

  € 0,59
  25 - 39 van 39 resultaten
 • 1
 • 2

Bruidspaar gelukspoppetjes

Een trouwdag is natuurlijk een speciale dag. Jullie dag! Vol liefde, speciale momenten en bijzondere herinneringen. Daar horen ook lieve cadeautjes bij. Niet alleen voor jullie als bruidspaar, maar zeer zeker ook voor jullie gasten. Want zonder hun zou deze dag niet zo speciaal zijn.

Met onze gelukspoppetjes hebben we daarom de leukste bedankcadeautjes voor jullie trouwen. Zodat jullie huwelijk nog net dat extra stukje magie en geluk uit straalt. We hebben de leukste pakketten voor jullie samengesteld, dat scheelt weer een hoop geregel. Bruidsbedankjes, check. Gereed. Op naar jullie dag!

Liefde en geluk

Trouwen, liefde en geluk, gaan natuurlijk hand in hand. Dus verzamelden we hier ook de gelukspoppetjes die te maken hebben met de liefde; een gelukpaartje in de vorm van een boer en boerin, een bruid en bruidegom gelukspoppetje, de trouwen gelukspoppetjes voor alleen bruidsgelukspoppetjes of bruidegom gelukspoppetjes, gelukshartjes. Natuurlijk hebben we ook allerlei bijpassende gelukspoppetjes artikelen. Speciaal door ons ontworpen om jullie trouwbedankjes te verwerken. Ook super om je Valentijnsdag compleet te maken. Of gewoon om te geven als je iemand heel lief vindt. Gelukspoppetjes bestellen die uit voorraad worden verzonden, dat is nog eens geluk! En maatwerk is mogelijk.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel