per pagina
Sorteer op
 • Supernurse gelukspoppetjes sleutelhanger
  Supernurse gelukspoppetjes sleutelhanger

  Supernurse sleutelhanger met het gelukspoppetje zuster/verpleegkundige of met een van de andere gelukspoppetjes uit onze collectie. Leuk voor de dag van de verpleging of de dan van de zorg, maar natuurlijk ook leuk voor de…

  € 2,30
 • "Topdokter" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Topdokter" gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger voor de "topdokter". Naast de "supernurse" gelukspoppetjes sleutelhanger hebben we nu ook een mooi bedankje voor de dokter.

  Uiteraard kunnen we deze gelukskroontjes sleutelhanger ook maken met een…

  € 1,75
 • "Superbroeder" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Superbroeder" gelukspoppetjes sleutelhanger

  Naast de gelukspoppetjes sleutelhanger voor een supernurse, hebben we nu ook een "superbroeder" sleutelhanger. Want dat is toch een kroon op je werk als je van iemand deze superbroeder sleutelhanger krijgt!

  € 2,00
 • Superdoctor gelukspoppetjes sleutelhanger
  Superdoctor gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met de tekst "superdoctor". Leuk om gelukssleutelhanger aan de arts te geven en een "supernurse" gelukspoppetjes sleutelhanger aan de verpleegsters!

  € 1,95
 • Vertrouw op je kunnen gelukskaartje
  Vertrouw op je kunnen gelukskaartje

  Vertrouw op je kunnen

  Vertrouw op je kracht

  Je bent sterker

  Dan je ooit had gedacht

  Dit gelukspoppetjes kaartje is er eentje om iemand een hart onder de riem te steken, om te laten weten dat je in iemand gelooft en dat je…

  € 0,50
 • Geluksengeltjes handgemaakt met naam
  Geluksengeltjes handgemaakt met naam

  Handgemaakte geluksengeltjes met naam. We maken deze geluksengeltjes van gemengde kralen met zilverkleur vleugeltjes en zullen er dus steeds anders uit zien.

  U mag de verschillende namen in het bestelproces bij opmerkingen…

  € 1,65
 • "All the best" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "All the best" gelukspoppetjes sleutelhanger

  Een gelukspoppetjes sleutelhanger om iemand het allerbeste toe te wensen. Leuk bij afscheid van een stage, vertrek naar het buitenland, afscheids traktatie van school of als afscheidscadeautje van collega's. Deze worden met de…

  € 1,95
 • Topjuf sleutelhanger met chocolade gelukshanger Pralibar
  Topjuf sleutelhanger met chocolade gelukshanger Pralibar

  Onze gelukshanger Pralibar, een chocoladereep met een hap eruit. Deze gelukspoppetjes sleutelhanger is voorzien van TOPJUF net als we daar ook een leuke gelukspoppetjes pen bij hebben en een uniek gelukspoppetjes kaartje. Deze…

  € 1,55
 • Liefs sleutelhanger met gelukspoppetjes kaartje retro
  Liefs sleutelhanger met gelukspoppetjes kaartje retro

  LIEFS SLEUTELHANGER MET GELUKSPOPPETJES KAARTJEGelukspoppetjes kaartje met het houten gelukspoppetje met het hartje op de buik (geplakt of geschilderd), samen met een gelukspoppetjes sleutelhanger met de tekst "LIEFS" eraan.

  Wil…

  € 2,05
 • Top meester gelukspoppetjes pen
  Top meester gelukspoppetjes pen

  Ook voor jou topmeester voor de klas of als collega hebben we nu een echte topmeester gelukspoppetjes pen in de kleuren rood of blauw. De pennen schrijven allemaal blauw en de prijs is per stuk.

  Gelukspoppetjes pennen voor mannen…

  € 1,59
 • Topmeester gelukspoppetjes kaartje
  Topmeester gelukspoppetjes kaartje

  Topmeester gelukspoppetjes kaartje. Op dit kaartje staan de stoere gelukspiraatjes afgebeeld en nog leuker om er ook andere topmeester geluksartikelen bij te bestellen in de vorm van het houten gelukspoppetje of de leuke…

  € 0,50
 • Topmeester gelukspoppetjes kaartje met sleutelhanger
  Topmeester gelukspoppetjes kaartje met sleutelhanger

  Gelukspoppetjes piraatje sleutelhanger met een gelukspoppetjes kaartje voor je TOPMEESTER. Leuk om als bedankje aan je leerkracht te geven. Deze set is evt uit te breiden met een pen en een gelukspoppetjes notitieblokje.

  De…

  € 2,40
 • Topjuf sleutelhanger met gelukspoppetjes kaartje giftset
  Topjuf sleutelhanger met gelukspoppetjes kaartje giftset

  Topjuf gelukspoppetjes kaartje met een chocolade gelukspoppetjes sleutelhanger "TOPJUF". Deze set is natuurlijk uit te breiden met een gelukspoppetjes pen en een notitieblokje!

  € 2,00
 • Topmeester gelukspoppetjes blokje
  Topmeester gelukspoppetjes blokje

  Voor de TOPMEESTER een leuk notitieblokje met 25 vel papier van ongeveer 10x10 cm. Leuk om te combineren met onze andere gelukspoppetjes meester artikelen. Zoals een gelukspoppetjes kaartje, het houten gelukspiraatje, een…

  € 0,89
 • "So very proud of you" gelukspoppetjes kaartje
  "So very proud of you" gelukspoppetjes kaartje

  "so very proud of you" Gelukspoppetjes kaartje met de afbeelding van de houten ouderwetse gelukspoppetjes erop. Deze gelukspoppetjes kaartjes zijn 10.5x7.4 cm en gedrukt op 300 grams papier.

  Leuk om deze met een houten…

  € 0,50
 • Topjuf giftset
  Topjuf giftset

  Een cadeautje voor jou topjuf. Een gelukspoppetjes pen in oranje of rood naar keuze, samen met een notitieblokje "topjuf", een gelukspoppetjes kaartje en een gelukspoppetjes sleutelhanger naar keuze met de naam van je juf of met…

  € 4,89
 • Topmeester gelukspoppetje giftset
  Topmeester gelukspoppetje giftset

  Een cadeautje voor jou topmeester. Een gelukspoppetjes pen in blauw of rood naar keuze, samen met een notitieblokje "topmeester", een gelukspoppetjes kaartje en een gelukspoppetjes sleutelhanger naar keuze met de naam van je…

  € 4,89
 • Juffen cadeautje dubbele sleutelhanger met musketonhaak
  Juffen cadeautje dubbele sleutelhanger met musketonhaak

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met de naam van de juf aan een kralen geluksengeltje en een klavertje vier. Omdat we er een musketonhaak aan hebben gemaakt is dit een leuk gebruiksartikel voor de juf! Aan de klavertjes maken we het…

  € 3,95
 • Topmeester gelukspoppetjes sleutelhanger
  Topmeester gelukspoppetjes sleutelhanger

  Topmeester gelukspiraatje sleutelhanger. Een sleutelhanger met een piraatje of minipiraatje dat goed bij onze topmeester kaartje en notitieblokje past. En uiteraard hebben we ook een topmeester pen voor bij deze leuke…

  € 1,85
 • Gelukskaartje voor de juf of meester
  Gelukskaartje voor de juf of meester

  Lief gelukspoppetjes kaartje voor je leerkracht. We verwachten in september deze gelukspoppetjes ook binnen zodat je die er nog bij kunt geven.

  Dus wil je een lief bedankje of berichtje naar je juf of meester geven of sturen, dan…

  € 0,50
 • Beelieve in Yourself geluksblokje
  Beelieve in Yourself geluksblokje

  Geluksnotitieblokje met de tekst: "Beelieve in Yourself". Heel belangrijk en daarom op elk vel van dit gelukspoppetjes blokje dezelfde tekst zodat je dat niet kunt vergeten!

  Leuk aardigheidje voor veel gelegenheden;

  afscheid van…

  € 0,89
 • Adios gelukspoppetjes sleutelhanger
  Adios gelukspoppetjes sleutelhanger

  Adios gelukspoppetjes sleutelhanger. Op de foto met het houten gelukspoppetje, maar uiteraard kan deze ook met houten gelukspoppetje zuster worden gemaakt. De keuze van jou gelukspoppetje kun je in het menu hieronder maken.

  Wist…

  € 1,55
 • Mantelzorger BEDANKT gelukskaartje
  Mantelzorger BEDANKT gelukskaartje

  Zet de mantelzorger eens in het zonnetje met dit lieve gelukskaartje. Want de aandacht die een mantelzorger schenkt is best een beetje geluk waard. Nog leuker als je er ook een gelukspoppetje aan hangt, zodat ze nooit vergeten hoe…

  € 0,50
 • Adios gelukskaartje
  Adios gelukskaartje

  Gelukskaartje Adios, maar ook goodbye, houdoe, addio, despedida, adieu en farwol. Zomaar een paar talen en dialecten voor ons nieuwe gelukskaartje. Leuk gelukskaartje bij een afscheid als bedankje voor de leuke tijd.

  Deze…

  € 0,50
  25 - 48 van 128 resultaten

Bedankjes

Redenen om een bedankje te sturen

Er zijn natuurlijk een heleboel redenen te verzinnen om iemand een lief bedankje te sturen. 

Een blijk van waardering omdat iemand je heeft geholpen of dat je een mooi cadeau hebt gekregen. Maar ook om iemand te bedanken voor de inzet en steun. Zo  kun je een bedankje geven aan iemand die je heeft gecoacht, je juf of je meester.

Of wat dacht je ervan om uit beleefdheid een bedankje te geven, gewoon omdat je blij bent met die persoon, bijvoorbeeld een vriendin of familie. Het versterkt ook de relatie die je hebt met de ontvanger van een gelukspoppetjes bedankje.

En dan zijn er uiteraard nog de bedankjes als traktatie of een bedankje voor de aanwezigheid op je bruiloft of babyshower.

Kortom er zijn altijd genoeg redenen te verzinnen om iemand een bedankje te geven. Waar wacht je nog op? Geef een gelukspoppetje met bedankt eraan aan iemand die speciaal voor je is!

Verschillende manieren om iemand te bedanken

Wij bieden verschillende bedankjes om weg te geven. Of het nu om 1 bedankje gaat of dat we iets mogen sturen aan alle collega's van een groot bedrijf. We zorgen voor een goede communicatie en verzorging vanaf de dagopvang voor mensen met een beperking.

 • Een persoonlijk bedankkaartje met een gelukspoppetje erbij. Mooi samen verpakt is een simpele manier om je waardering te laten blijken.
 • Een klein persoonlijk cadeautje als we aan het gelukspoppetje een lief woord of de naam van de ontvanger mogen laten maken. Het is een leuk aandenken dat de ontvanger echt kan gaan gebruiken en het dus vaak tegen zal komen.
 • Een oprecht dankwoord voor bijvoorbeeld je collega's. Dit kun je dan combineren met het geven van een beetje geluk in de vorm van een gelukspoppetje.

Dus of het nu gaat om een bedankje voor de juf, meester, bedankjes voor een bruiloft, bedankjes voor collega's of als traktatie, bij ons vind je altijd wel een gelukspoppetje dat past bij het bedanken voor die speciale gelegenheid!

Wie kun je allemaal bedanken?

Er zijn zoveel mensen die je kunt bedanken, als je er goed over nadenkt zijn er heel veel situaties te bedenken om een bedankje te geven als lief gebaar. 

 • Mensen die altijd voor je klaarstaan en er onvoorwaardelijk voor je zijn als het nodig is
 • Je vrienden, omdat ze er altijd voor je zijn, in goede of in slechte tijden
 • Je collega's om ze te bedanken voor het werkgeluk en steun op de werkvloer
 • Soms zie je je buren als goede vrienden en verdienen een bedankje voor het oppassen op je huis tijdens vakantie
 • Zorgverleners, de artsen en verpleegkundigen die zicht dag en nacht inzetten voor de goede zorg 
 • Je docenten, bijvoorbeeld een juf of meester bedankje voor hun inzet en inspiratie
 • Een coach bij het sporten of een leefstijlcoach die je helpt vol te houden
 • Kraamverzorgsters en verloskundigen voor het begeleiden bij de geboorte van je kindje
 • Bedankjes bij een kraamborrel of babyshower
 • Bedankjes om aan je gasten mee te geven na de bruiloft
 • Bedankjes voor je gasten in een hotel of B&B

Bedrijfsbedankjes voor klanten en medewerkers

Daar zijn heel veel mogelijkheden in. We kunnen een gelukspoppetje verpakken met een mooi kaartje, maar hoe leuk is het om het persoonlijk te maken. Daarom bieden we unieke persoonlijke bedankjes aan voor je klanten en gepersonaliseerde gelukspoppetjes voor je medewerkers. De naamsleutelhangers kunnen ook worden voorzien van de bedrijfsnaam met een mooi gepersonaliseerd gelukskaartje. Hiermee laat je zien dat iemand belangrijk is voor jou bedrijf!

Onze gelukspoppetjes worden met veel liefde en zorg gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Dat maakt het bedankje nog specialer, het draagt ook bij aan maatschappelijk belang. Deze speciale mensen draaien zo mee in onze maatschappij en krijgen daar ook de waardering voor!

Met onze bedrijfsbedankjes zorg je voor een blijvende indruk en laat zien dat je je klanten en medewerkers echt ziet staan!

Bedankt teksten

Dat is altijd even lastig om te bedenken. Welke tekst past bij welke gelegenheid? 
Of je nu op zoek bent naar persoonlijke bedankt teksten om je waardering aan iemand te tonen, een creatieve tekst om iemand te verrassen, een formele tekst voor je zakelijke relaties, een inspirerende tekst om iemand te motiveren, een humoristische tekst om iemand een lach op het gezicht te toveren, een bedankt tekst voor juf of meester, of een bedankt tekst voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum, we kunnen het allemaal voor je laten maken!

Met onze gelukskaartjes met bedankt teksten laat je zien dat je om iemand geeft en dat de ontvanger iets voor je betekend.

Bedankjes laten maken

Onze gelukspoppetjes bedankjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die dat met liefde en heel veel plezier maken. het is ook een prachtig proces om te zien.

Zo zijn er mensen die de hele dag willen knopen om de touwtjes van de gelukspoppetjes te maken. Dan zijn er mensen die sleutelhangers kunnen maken als ze maar allemaal hetzelfde zijn en er zijn mensen die al de verschillende namen kunnen maken. Ook zijn er mensen die liever de gelukskaartjes per 25 stuks aftellen of de gelukspoppetjes per 50 stuks. Maar er zijn ook mensen die met zorg alle kaartjes per stuk verpakken met een gelukspoppetje of gelukspoppetjes sleutelhanger. Zo zie je hoeveel geluk je verspreid als je bij ons je gelukspoppetjes besteld!

Andere situaties voor bedankjes

Er zijn diverse situaties waarbij we afscheid nemen van elkaar. Bijvoorbeeld als we gaan verhuizen, van baan wisselen of stoppen bij de tennis. Leuk om dan je collega's, sportmaatjes of klasgenootjes te bedanken met een houten gelukspoppetje voor hun vriendschap, sportiviteit en gezelligheid. Zoek je iets voor verdrietige omstandigheden? Kijk dan bij onze Troost Gelukspoppetjes.

Bedankjes zijn ook zeer geschikt als kindjes van het kinderdagverblijf over gaan naar de lagere school. Bedank de leidsters voor hun zorg en de kindjes van de groep. Als juf/meester kun je er ook je kinderen uit groep 8 mee bedanken. Wens je leerlingen veel plezier op de middelbare school. Hoe leuk is het dan om ze te bedanken en succes te wensen met onze bedankkaartjes. Met een bijpassend  gelukspoppetje erbij, maak je de bedankjes helemaal af. Bestel ze gemakkelijk in onze shop. En wil je ze ingepakt in een folie? Neem even contact op met ons voor de mogelijkheden. Dat geeft een leuke herinnering.

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel