per pagina
Sorteer op
 • Super trots op jou gelukspoppetjes pen
  Super trots op jou gelukspoppetjes pen

  Zo trots als een pauw gelukspoppetjes pen met afbeeldingen van de gelukspauw . Een leuk kleinigheidje om cadeau te geven aan iemand waar je heel trots op bent en die ook trots op zichzelf mag zijn. Door de gelukspoppetjes pen te…

  € 1,59
 • Thanks for being a friend gelukspoppetjes pen
  Thanks for being a friend gelukspoppetjes pen

  Gelukspoppetjes pen met de afbeeldingen van onze gelukslama erop afgebeeld met de tekst:
  "Thanks for being a friend"Leuk klein cadeautje om aan vrienden te geven die je met een beetje geluk wilt verrassen.

  € 1,59
 • Trots op jou gelukspoppetjes set
  Trots op jou gelukspoppetjes set

  Een leuke set om te geven aan iemand waar je heel trots op bent. Fijn om met een pen te mogen schrijven waardoor je er steeds aan wordt herinnert dat iemand trots op je is.

  Deze gelukspoppetjes set bestaat uit:

  ∙ een…

  € 5,15
 • Lucky me gelukspoppetjes sleutelhanger
  Lucky me gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met de gelukslama. Deze gelukssleutelhanger heeft als tekst "Lucky me" maar kan uiteraard ook met andere tekst of met naam worden gemaakt. Deze kun je dan bij de opmerkingen vermelden.

  € 1,75
 • Zuster gelukspoppetjes notitieblokje
  Zuster gelukspoppetjes notitieblokje

  Met de afbeelding van ons verpleegkundigen gelukspoppetje een notitieblokje met 25 vel papier met de tekst: "The world is a better place because you are in it".

  Een lief gelukspoppetjes cadeautje voor de verpleegkundige die je zo…

  € 0,89
 • Zorgtopper gelukspoppetjes sleutelhanger
  Zorgtopper gelukspoppetjes sleutelhanger

  TOPPER in de zorg, jij verdient een gelukspoppetjes sleutelhanger met jouw beroeps gelukspoppetje.

  Maak je keuze in het keuzemenu voor welke topper je het gelukspoppetje sleutelhanger wil bestellen;

  ∙ gelukspoppetje…

  € 2,00
 • Geluksvlinder Dirkje
  Geluksvlinder Dirkje

  Geluksvlindertje Dirkje met vrolijke touwtjes met de afmetingen 25x23 mm.

  Dit gelukspoppetje vlinder is speciaal en voor ons ontworpen door onze gelukspoppetjes vormgeefster Mo.

  Al onze unieke gelukspoppetjes kunnen worden…

  € 0,45
 • Teddybeertje gelukspoppetje
  Teddybeertje gelukspoppetje

  Onze eigen teddybeer gelukspoppetjes zijn ongeveer 25x24 mm en hebben natuurlijk een hoog knuffelgehalte. Dit geluksbeertje is leuk om iemand een hele dikke knuffel te sturen.
  Bij dit gelukspoppetje hebben we uiteraard ook een…

  € 0,45
 • Vergeet me nietjes gelukshangertjes
  Vergeet me nietjes gelukshangertjes

  Het vergeetmenietje gelukshangertje. Een leuk aandenken aan iemand en leuk te combineren met onze andere gelukspoppetjes artikelen, bv het geluknotitieblokje of een van onze unieke gelukspoppetjes kaartjes met…

  € 0,45
 • Gelukspoppetje professor Jacques
  Gelukspoppetje professor Jacques

  Gelukspoppetje professor is een uniek gelukspopje uit onze eigen collectie gelukspoppetjes. Gelukspoppetjes bestellen kan via gelukspoppetjes.eu

  € 0,75
 • Geluksenveloppe
  Geluksenveloppe

  Geluksenveloppe van 24x14 mm. Een leuk gelukspoppetje uit onze eigen collectie. Deze geluksenveloppe is leuk om aan een cadeautje te hangen of iemand mee te verrassen door iets leuks in een enveloppe te doen en er deze…

  € 0,49
 • Gelukspoppetjes kaartje voor een mantelzorger
  Gelukspoppetjes kaartje voor een mantelzorger

  Gelukspoppetjes kaartje om een mantelzorger te bedanken. Op nationale mantelzorgdag maar ook daarbuiten is natuurlijk elke mantelzorger een HELD en dat mag wel eens worden gezegt. Een beetje extra geluk geef je als je ook het…

  € 0,50
 • Vergeet me nietje gelukskaartje met sleutelhanger
  Vergeet me nietje gelukskaartje met sleutelhanger

  Heb je een bedankje nodig bij een afscheid van je werk, school of omdat je gaat verhuizen, dan is deze gelukspoppetjes cadeauset een leuke attentie om iemand te bedanken.

  Deze sets worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met…

  € 2,25
 • Bedankt vergeetmenietje sleutelhanger
  Bedankt vergeetmenietje sleutelhanger

  Vergeetmenietje sleutelhanger met BEDANKT eraan. Een lief bedankje voor als je ergens weg gaat, bv een nieuwe baan, een andere school, naar huis uit het ziekenhuis bedankje of voor de mensen om je heen als je gaat verhuizen.

  Vind…

  € 1,75
 • "Knapperd" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Knapperd" gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met het geluksspiegeltje en tekst "knapperd". Deze spiegel kunnen we ook maken als naamsleutelhanger of met een ander woord.

  Betekenissen voor knapperd zijn:
  knap mens - intelligent persoon -…

  € 1,80
 • Byebye gelukspoppetjes sleutelhanger met een gewoon gelukspoppetje
  Byebye gelukspoppetjes sleutelhanger met een gewoon gelukspoppetje

  Ben je er weg van, ga je verhuizen, krijg je een nieuwe baan, is er een nieuwe uitdaging, ga je van school, stop je bij een club, dan is deze gelukspoppetjes sleutelhanger leuk om uit te delen, of als traktatie op school. Deze…

  € 1,55
 • Gelukspoppetje sleutelhanger "geslaagd" met geluksprofessor
  Gelukspoppetje sleutelhanger "geslaagd" met geluksprofessor

  Wat een topper, je bent geslaagd! Dan is het heel leuk om klein beetje geluk te krijgen, je eigen gelukspoppetje professor met "geslaagd" eraan. Deze gelukspoppetjes sleutelhangers zijn ook als naamsleutelhangers te bestellen…

  € 2,10
 • Bruidspaar gelukspoppetjes
  Bruidspaar gelukspoppetjes

  Bruidspaar gelukspoppetje naar het eigen ontwerp van onze vormgeefster. Een nieuw en uniek gelukspoppetjes bruidspaartje, leuk voor je trouwkaarten, bedankjes of om iemand te sturen die gaat trouwen. Uiteraard kun je ook alle…

  € 1,49
 • TOITOI gelukspoppetjes sleutelhanger met gelukstheater
  TOITOI gelukspoppetjes sleutelhanger met gelukstheater

  TOITOI gelukspoppetjes sleutelhanger, een lief cadeautje om te geven om iemand een hart onder de riem te steken, om aan spelers van een theaterstuk te geven of de eindejaars leerlingen die een musical opvoeren.

  Uiteraard kunnen…

  € 1,75
 • Fijne vakantie gelukskaartje
  Fijne vakantie gelukskaartje

  Gelukskaartje "fijne vakantie" om te sturen of mee te geven aan iemand die op vakantie gaat. Dit gelukskaartje is ongeveer 10.5x7.4 cm en heeft de afbeeldingen van het vergeetmenietje, de gelukskoffer en de gelukscamera die…

  € 0,50
 • TOPPER gelukspoppetjes sleutelhanger docent
  TOPPER gelukspoppetjes sleutelhanger docent

  Wil je je juf of meester eens in het zonnetje zetten omdat het een TOPPER is, dan is dit een leuk gelukspoppetjes cadeautje voor alle docenten.

  Leuk om er ook een gelukskaartje bij te schrijven om het een persoonlijk tintje te…

  € 2,00
 • Knuffel gelukspoppetjes kaartje
  Knuffel gelukspoppetjes kaartje

  Kom eenswat dichterbij...een dikke knifvoor jouvan mijDit gelukspoppetjes kaartje is een dikke knuffel voor iemand die het goed kan gebruiken. Een beetje troost of gewoon omdat je vind dat iemand het nodig heeft.

  Bij dit…

  € 0,50
 • Bedankt dat je er BIJ was gelukskaartje
  Bedankt dat je er BIJ was gelukskaartje

  Bedankt dat je er BIJ wasDit gelukskaartje is ongeveer 10.5x7.4 cm en heeft de afbeeldingen van het gewone gelukspoppetje en het geluksbijtje. Erg leuk om deze er ook bij te geven, voor net dat kleine beetje meer geluk!

  € 0,50
 • Trots op jou gelukspoppetje met hartje op de buik sleutelhanger
  Trots op jou gelukspoppetje met hartje op de buik sleutelhanger

  Dat is een lieverd zeg, met het gelukspoppetje met het hartje op de buik en als tekst

  Trots op jouDeze gelukspoppetjes sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die daar heel blij van worden. Er…

  € 1,85
  73 - 96 van 128 resultaten

Bedankjes

Redenen om een bedankje te sturen

Er zijn natuurlijk een heleboel redenen te verzinnen om iemand een lief bedankje te sturen. 

Een blijk van waardering omdat iemand je heeft geholpen of dat je een mooi cadeau hebt gekregen. Maar ook om iemand te bedanken voor de inzet en steun. Zo  kun je een bedankje geven aan iemand die je heeft gecoacht, je juf of je meester.

Of wat dacht je ervan om uit beleefdheid een bedankje te geven, gewoon omdat je blij bent met die persoon, bijvoorbeeld een vriendin of familie. Het versterkt ook de relatie die je hebt met de ontvanger van een gelukspoppetjes bedankje.

En dan zijn er uiteraard nog de bedankjes als traktatie of een bedankje voor de aanwezigheid op je bruiloft of babyshower.

Kortom er zijn altijd genoeg redenen te verzinnen om iemand een bedankje te geven. Waar wacht je nog op? Geef een gelukspoppetje met bedankt eraan aan iemand die speciaal voor je is!

Verschillende manieren om iemand te bedanken

Wij bieden verschillende bedankjes om weg te geven. Of het nu om 1 bedankje gaat of dat we iets mogen sturen aan alle collega's van een groot bedrijf. We zorgen voor een goede communicatie en verzorging vanaf de dagopvang voor mensen met een beperking.

 • Een persoonlijk bedankkaartje met een gelukspoppetje erbij. Mooi samen verpakt is een simpele manier om je waardering te laten blijken.
 • Een klein persoonlijk cadeautje als we aan het gelukspoppetje een lief woord of de naam van de ontvanger mogen laten maken. Het is een leuk aandenken dat de ontvanger echt kan gaan gebruiken en het dus vaak tegen zal komen.
 • Een oprecht dankwoord voor bijvoorbeeld je collega's. Dit kun je dan combineren met het geven van een beetje geluk in de vorm van een gelukspoppetje.

Dus of het nu gaat om een bedankje voor de juf, meester, bedankjes voor een bruiloft, bedankjes voor collega's of als traktatie, bij ons vind je altijd wel een gelukspoppetje dat past bij het bedanken voor die speciale gelegenheid!

Wie kun je allemaal bedanken?

Er zijn zoveel mensen die je kunt bedanken, als je er goed over nadenkt zijn er heel veel situaties te bedenken om een bedankje te geven als lief gebaar. 

 • Mensen die altijd voor je klaarstaan en er onvoorwaardelijk voor je zijn als het nodig is
 • Je vrienden, omdat ze er altijd voor je zijn, in goede of in slechte tijden
 • Je collega's om ze te bedanken voor het werkgeluk en steun op de werkvloer
 • Soms zie je je buren als goede vrienden en verdienen een bedankje voor het oppassen op je huis tijdens vakantie
 • Zorgverleners, de artsen en verpleegkundigen die zicht dag en nacht inzetten voor de goede zorg 
 • Je docenten, bijvoorbeeld een juf of meester bedankje voor hun inzet en inspiratie
 • Een coach bij het sporten of een leefstijlcoach die je helpt vol te houden
 • Kraamverzorgsters en verloskundigen voor het begeleiden bij de geboorte van je kindje
 • Bedankjes bij een kraamborrel of babyshower
 • Bedankjes om aan je gasten mee te geven na de bruiloft
 • Bedankjes voor je gasten in een hotel of B&B

Bedrijfsbedankjes voor klanten en medewerkers

Daar zijn heel veel mogelijkheden in. We kunnen een gelukspoppetje verpakken met een mooi kaartje, maar hoe leuk is het om het persoonlijk te maken. Daarom bieden we unieke persoonlijke bedankjes aan voor je klanten en gepersonaliseerde gelukspoppetjes voor je medewerkers. De naamsleutelhangers kunnen ook worden voorzien van de bedrijfsnaam met een mooi gepersonaliseerd gelukskaartje. Hiermee laat je zien dat iemand belangrijk is voor jou bedrijf!

Onze gelukspoppetjes worden met veel liefde en zorg gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Dat maakt het bedankje nog specialer, het draagt ook bij aan maatschappelijk belang. Deze speciale mensen draaien zo mee in onze maatschappij en krijgen daar ook de waardering voor!

Met onze bedrijfsbedankjes zorg je voor een blijvende indruk en laat zien dat je je klanten en medewerkers echt ziet staan!

Bedankt teksten

Dat is altijd even lastig om te bedenken. Welke tekst past bij welke gelegenheid? 
Of je nu op zoek bent naar persoonlijke bedankt teksten om je waardering aan iemand te tonen, een creatieve tekst om iemand te verrassen, een formele tekst voor je zakelijke relaties, een inspirerende tekst om iemand te motiveren, een humoristische tekst om iemand een lach op het gezicht te toveren, een bedankt tekst voor juf of meester, of een bedankt tekst voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum, we kunnen het allemaal voor je laten maken!

Met onze gelukskaartjes met bedankt teksten laat je zien dat je om iemand geeft en dat de ontvanger iets voor je betekend.

Bedankjes laten maken

Onze gelukspoppetjes bedankjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die dat met liefde en heel veel plezier maken. het is ook een prachtig proces om te zien.

Zo zijn er mensen die de hele dag willen knopen om de touwtjes van de gelukspoppetjes te maken. Dan zijn er mensen die sleutelhangers kunnen maken als ze maar allemaal hetzelfde zijn en er zijn mensen die al de verschillende namen kunnen maken. Ook zijn er mensen die liever de gelukskaartjes per 25 stuks aftellen of de gelukspoppetjes per 50 stuks. Maar er zijn ook mensen die met zorg alle kaartjes per stuk verpakken met een gelukspoppetje of gelukspoppetjes sleutelhanger. Zo zie je hoeveel geluk je verspreid als je bij ons je gelukspoppetjes besteld!

Andere situaties voor bedankjes

Er zijn diverse situaties waarbij we afscheid nemen van elkaar. Bijvoorbeeld als we gaan verhuizen, van baan wisselen of stoppen bij de tennis. Leuk om dan je collega's, sportmaatjes of klasgenootjes te bedanken met een houten gelukspoppetje voor hun vriendschap, sportiviteit en gezelligheid. Zoek je iets voor verdrietige omstandigheden? Kijk dan bij onze Troost Gelukspoppetjes.

Bedankjes zijn ook zeer geschikt als kindjes van het kinderdagverblijf over gaan naar de lagere school. Bedank de leidsters voor hun zorg en de kindjes van de groep. Als juf/meester kun je er ook je kinderen uit groep 8 mee bedanken. Wens je leerlingen veel plezier op de middelbare school. Hoe leuk is het dan om ze te bedanken en succes te wensen met onze bedankkaartjes. Met een bijpassend  gelukspoppetje erbij, maak je de bedankjes helemaal af. Bestel ze gemakkelijk in onze shop. En wil je ze ingepakt in een folie? Neem even contact op met ons voor de mogelijkheden. Dat geeft een leuke herinnering.

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel