per pagina
Sorteer op
 • Gelukspoppetjes bruidspaar
  Gelukspoppetjes bruidspaar

  Deze bruidspaar gelukspoppetjes worden samen geleverd. We leveren 1 geluksbruidje en geluks bruidegom gelukspoppetje. Dit bruidspaar is van hout en ongeveer 2 cm groot. Leuk voor aan een kaartje, als trouwbedankje, of aan een…

  € 0,86
 • Houten gelukspoppetje groot
  Houten gelukspoppetje groot

  Houten gelukspoppetje met gekleurde koordjes van 4 cm groot. De kleuren van de gelukspoppetjes kunnen verschillen.

  Hoe leuk is het om iemand een beetje extra geluk te geven, bij een examen, een verjaardag of een spannende dag in…

  € 0,88
 • Geluksbusje
  Geluksbusje

  Een busje vol geluk!Een geluksbusje, of campertje waarmee je vol geluk de wereld in kunt, Dit geluksbusje is ongeveer 33x15 mm.

  Deze gelukhanger is een ontwerp van Artasja Lucky Productions en wordt gemaakt van FSC hout.…

  € 0,89
 • Geluksmuis groot
  Geluksmuis groot

  Houten gelukspoppetje muis van ongeveer 34 mm groot. Ivm de oortjes adviseren wij u deze met pakketpost te laten verzenden, anders kunnen we geen garantie geven op breuk.

  Leuk voor bij een geboorte, traktatie of als kleinigheidje…

  € 0,59
 • Geluksteddybeertjes
  Geluksteddybeertjes

  Schattige teddybeertjes voor een beetje geluk. Een lieve geluksknuffel van ongeveer 25x23 mm in verschillende kleuren. Welke kleur je krijgt is een verrassing!

  Deze gelukspoppetjes zijn handgemaakt op de dagopvang voor mensen met…

  € 0,89
 • Geluksvarkentjes met oortjes
  Geluksvarkentjes met oortjes

  Geluksvarkentje van ongeveer 2.5 cm groot. Deze geluksvarkentjes hebben schattige oortjes, maar zijn wel een beetje kwetsbaar, dus gebruiken we ze niet voor sleutelhangers.

  € 0,89
 • Gelukspoppetje poes
  Gelukspoppetje poes

  Gelukspoppetje poes van ongeveer 37 mm groot. Leuk voor aan een cadeautje, kaartje of als kleinigheidje om iemand wat extra geluk te wensen. We adviseren u deze gelukspoes met pakketpost te laten verzenden, anders kunnen we geen…

  € 0,59
 • Groot gelukpoppetje bijtje
  Groot gelukpoppetje bijtje

  Groot gelukspoppetje bijtje van ongeveer 37 mm groot, Ivm de sprietjes op het hoofdje adviseren we u deze met brievenbus- of pakketpost te laten verzenden anders kunnen we geen garantie geven op breuk.

  Leuk gelukspoppetje voor…

  € 0,59
 • Groot gelukslieveheersbeestje
  Groot gelukslieveheersbeestje

  Groot houten gelukspoppetje lieveheersbeestje van ongeveer 28 mm groot. Leuk gelukspoppetje met net een maatje meer. Zeker leuk om aan een cadeautje te hangen, aan een kaartje, een traktatie of als kleinigheidje in een grabbelton.…

  € 0,59
 • Grote houten gelukskikker
  Grote houten gelukskikker

  Is er iemand in je omgeving die wel een portie extra vrolijkheid kan gebruiken? Met deze guitige gelukskikker laat je zien dat je aan degene denkt. Bevestig het houten gelukspopetje aan een kaartje, bos bloemen of een ander…

  € 0,59
 • Gelukspoppetje olifant OP=OP
  Gelukspoppetje olifant OP=OP

  Gelukspoppetje olifant voor heel veel geluk! Deze geluks olifant is ongeveer 40 mm groot. We adviseren u deze geluksolifant met pakketpost te laten verzenden (niet brievenbuspakket) anders kunnen we geen garantie geven op breuk.

  € 0,95
 • Gelukspoppetje spelend kind
  Gelukspoppetje spelend kind

  Een echt Hollands gelukstafereel, een spelend kind in Delfts blauw. Dit gelukspoppetje of gelukskindje misschien wel, is uniek en is een uitgave met beperkte oplage. Uiteraard een handgemaakt gelukspoppetje!

  € 0,99
 • I love mummy gelukshartje
  I love mummy gelukshartje

  Lieve gelukshartjes voor je moeder, voor wie zijn of haar mama nu laten weten dat je heel veel van haar houdt. Een leuk hebbedingetje om aan je jas, sleutelbos te hangen of op een cadeautje voor moeder te plakken.

  Een leuk…

  € 0,99
 • Ik hou van Hollandse gelukstulpjes
  Ik hou van Hollandse gelukstulpjes

  Hollandse gelukspoppetje Schattige driehoek met gelukstulpjes. Een leuk Ik hou van Holland item voor de liefhebbers van Hollands geluk!

  Handgemaakte gelukspoppetjes Deze handgemaakte gelukspoppetjes zijn limited edition en…

  € 0,99
 • Porseleinen geluksvlindertje
  Porseleinen geluksvlindertje

  Handgemaakt porseleinen gelukspoppetje vlindertje. Dit gelukspoppetje is gemaakt op de dagovpang voor mensen met een beperking en is ongeveer 18x14 mm.
  OP=OP!We adviseren om dit gelukvlindertje met pakketpost te laten verzenden,…

  € 0,99
 • Delfts blauwe bloem gelukshangertje
  Delfts blauwe bloem gelukshangertje

  Delfts blauw gelukshangertjeHandgeschilderde Delfts blauwe geluksbloem. Leuk voor een Hollands geluksthema of voor iemand die in het buitenland woont.

  Handgemaakt gelukshangertjeDeze prachtige gelukshangers met een blauwe bloem…

  € 1,00
 • Handgemaakt boeddha gelukspoppetje OP=OP
  Handgemaakt boeddha gelukspoppetje OP=OP

  Boeddha hoofd gelukspoppetje in gemengde kleur. Grootte ongeveer 27 breed x 29 mm lang. Deze worden niet voor de sleutelhangers gebruikt.

  Dit handgemaakte boeddha gelukspoppetje wordt per stuk geleverd in de gewenste kleur.

  € 1,25
 • Porseleinen gelukstulpjes
  Porseleinen gelukstulpjes

  Delfts blauwe gelukstulpjes. Deze handgemaakte gelukstulpjes zijn van porselein en worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze unieke limited edetion gelukspoppetjes zijn ongeveer 12 mm doorsnee. OP=OP

  € 1,29
 • Porseleinen Jin Jang gelukshangertje
  Porseleinen Jin Jang gelukshangertje

  Porseleinen Jin Jang gelukshangertje. Deze gelukshangertjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking bij ons in het dorp. Daardoor is het dubbel geluk!
  Deze gelukshangertjes zijn ongeveer 17 mm groot.Dit zijn…

  € 1,29
 • Bruidspaar gelukspoppetjes
  Bruidspaar gelukspoppetjes

  Bruidspaar gelukspoppetje naar het eigen ontwerp van onze vormgeefster. Een nieuw en uniek gelukspoppetjes bruidspaartje, leuk voor je trouwkaarten, bedankjes of om iemand te sturen die gaat trouwen. Uiteraard kun je ook alle…

  € 1,49
 • Geluksdolfijntje van porselein
  Geluksdolfijntje van porselein

  Geluksdolfijntje van porselein gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze porseleinen gelukspoppetjes zijn limited edition en zijn ongeveer 21x15 mm.

  € 1,49
 • Gelukskaarten
  Gelukskaarten

  Hou je van een potje kaarten, bridge, jokeren of liever patience? Met deze gelukskaarten kun je leuk iemand uitnodigen een potje te komen kaarten. Leuk voor aan een cadeautje, als bedankje of op een stok kaarten.

  Deze…

  € 1,49
 • Handgemaakt porseleinen gelukspinguin
  Handgemaakt porseleinen gelukspinguin

  Handgemaakte gelukspinguin van porselein, gemaakt op de dagbesteding dus elk gelukspoppetje is uniek. Deze gelukspinguins zijn ongeveer 17x11 mm en OP=OP!

  € 1,49
 • Handgemaakt porseleinen matroesjka gelukspoppetje
  Handgemaakt porseleinen matroesjka gelukspoppetje

  Handgemaakt gelukspoppetje matroesjka van oranje porselein. Deze handgemaakte gelukspoppetjes maken ze op de dagbesteding en elk gelukspoppetje is daardoor net iets anders maar wel met dubbel geluk!
  Deze geluksmatroesjka is…

  € 1,49

Complete collectie gelukspoppetjes

Dat zijn er heel veel, heb je ze allemaal al eens bekeken? Dan kan het goed zijn dat er inmiddels al weer nieuwe gelukspoppetjes bij zijn gekomen. 

Wat kost een gelukspoppetje?

Gelukspoppetjes zijn er in diverse prijzen, De meeste zijn heel voordelig en worden allemaal afgetelt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Je kunt al voor 28 cent een gelukspoppetje kopen.

Op deze pagina van onze gelukspoppetjes winkel vind je al onze gelukspoppetjes uit ons assortiment. Hier vind je ze niet gesorteerd op thema of categorie, maar gewoon alle gelukspoppetjes op een rijtje! Staan er meerdere gelukspoppetjes op een foto? Houdt er dan rekening mee dat de prijs per stuk is. Wil je van die serie meerdere gelukspoppetjes bestellen? Dan sturen we ze in gemixte kleur naar je toe.

Hoeveel gelukspoppetjes zijn er?

We hebben in onze collectie meer dan 250 verschillende gelukspoppetjes. Dat zijn er veel he! En weet je, er komen steeds meer nieuwe ontwerpen bij, we zijn altijd bezig met het bedenken van nieuwe ontwerpen gelukspoppetjes. Soms krijgen we ook een mailtje van een klant die een gelukspopje mist in de coleectie en dan gaan we kijken of we een leuk ontwerp kunnen maken en het gelukspoppetje in de collectie op kunnen gaan nemen, zo hebben we steeds nieuw geluk voor je!

Kan ik ook een uniek gelukspoppetje laten maken?

UIteraard kan dat, je kunt bij ons een geluksontwerp laten maken en vanaf 5000 stuks kun je het uniek voor jezelf of je bedrijf hebben. Vind je dat een beetje veel, dan begrijpen we dat en kunnen we overleggen of het voor onze collectie misschien een leuk gelukspoppetje is. Dan laten we het maken en kun je ze per hoeveel je er wil gewoon bestellen. Dat is toch tof geluk!

Goedkope gelukspoppetjes

Ben je op zoek naar gelukspoppetjes goedkoop en betaalbaar, neem dan gerust eens een kijkje op onze pagina; goedkope gelukspoppetjes. Hier vind je gelukspoppetjes artikelen en een goedkoop gelukspoppetje dat met meerdere ois verpakt en je altijd een beetje geluk in huis hebt om te delen. Deze pakketjes worden verpakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die dat superleuk vinden om te mogen doen.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel