Sorteer op
per pagina
  • DIY gelukspoppetjes armband maken
    DIY gelukspoppetjes armband maken

    Maak zelf je eigen gelukspoppetjes armband. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om iemand die wel wat geluk kan gebruiken een gelukspoppetjes armband cadeau te geven.

    En hoe leuk is het om die dan zelf gemaakt te hebben?

    Hoe ga je…

Sorteer op
per pagina

Inspiratie gelukspoppetjes

Gelukspoppetjes zijn ideaal om een cadeautje mee te versieren, maar omdat ze zo leuk zijn gebruiken we de gelukspoppetjes ook voor heel veel andere inspiratie ideetjes. Deze gelukspoppetjes uitwerkingen delen we graag met jullie. Leuke kleinigheidjes om uit te delen, daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.

Zie je een leuke uitwerking, maar heb je geen zin om deze zelf te maken, neem dan contact met ons op. Want iedereen verdient toch een beetje geluk!

Maatwerk gelukspoppetjes

Heb je een winkel of bedrijf en wil je iets gelukkigs voor je personeel of klanten, laat het ons weten, zodat ons creatieve brein voor je aan de slag mag. Denk bv aan een gelukspoppetje poes of hondepootje met de naam van je bedrijf of met woef of miauw eraan aan een zakje gelukskoekjes voor het dier. Misschien is dat ook een leuk verkoop artikel voor in je zaak rond dierendag of voor onder de kerstboom.

Heb je zelf een leuke uitwerking die je met ons wilt delen mail deze dan naar jans@gelukspoppetjes.eu en wellicht plaatsen we deze op onze gelukspoppetjes inspiratie pagina!

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel