Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Gelukspoppetjes giftsets & traktatie

Handig, kleine sets gelukspoppetjes bestellen in onze gelukspoppetjes winkel die je alleen nog maar uit hoeft te delen. De giftsets kunnen we in overleg natuurlijk in andere samenstellingen voor je samenstellen. Je kunt hierbij denken aan een leuk cadeaupakket voor collega's of als kerstpakket.

Trakteren

Is je kindje bijna jarig en vind je het leuk om een iets blijvends te trakteren, het is altijd leuk om je kindje te laten trakteren in de klas! Vaak vinden ze het fijn als je op school een gezonde traktatie geeft, zonder snoep of koek. Onze gelukspoppetjes en aanverwante artikelen lenen zich hier prima voor. Zo heb je voor een zacht prijsje een uniek traktatie cadeautje. Het is mogelijk ze per setje in te laten pakken. Deze gelukspopjes uitdeelcadeautjes maken ze dan voor je op de dagopvang voor mensen met een beperking. Je deelt dus dubbel geluk, want ze vinden het zo fijn om iedereen van geluk te kunnen voorzien. 

Uitdeelcadeautjes

Ga je verhuizen of ga je met pensioen? Of wil je je collega's eens in het zonnetje zetten? Denk er dan eens aan om een klein Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen "MVO" cadeautje te geven. We laten deze dan MVO voor je maken.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren jans@gelukspoppetjes.eu.

 

© 2015 - 2023 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel