Sorteer op

Ook met Pasen is het leuk om wat gelukspoppetjes uit te delen of te versturen. Iedereen kan namelijk altijd wel een beetje geluk gebruiken, bijvoorbeeld met een leuk gelukspaaseitje, een gelukskuikentje of een paaskaartje. Versier je tafel of glazen eens met een leuk gelukspoppetje of een tafelkaartje. Altijd fijn om bij een lekker paasdiner of paaslunch met veel geluk bij elkaar te zijn!

En is je kindje jarig met Pasen dan is het een leuke traktatie om een gelukspoppetje te geven, waar natuurlijk ook op de dagopvang voor mensen met een beperking een naamsleutelhanger van kan worden gemaakt om in de klas te trakteren. Je kunt het gelukspoppetje ook per stuk laten verpakken zodat je op school een gezonde tratatie uit kunt delen. Het is dan een goedkope traktatie want het zijn goedkope gelukspoppetjes.

Natuurlijk kun je ook bij onze andere gelukspoppetjes kijken, de vele verschillende soorten gelukspoppetjes, je zult er versteld van staan. En we hebben vrij veel voorraad, dus we hebben snelle verzending van bestellingen. 

© 2015 - 2023 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel