Sorteer op

Pasen vol geluk

Ook met Pasen is het leuk om wat gelukspoppetjes uit te delen of te versturen. Iedereen kan namelijk altijd wel een beetje geluk gebruiken. Bijvoorbeeld met een leuk gelukspaaseitje, een gelukskuikentje of een paaskaartje. Versier je tafel of glazen eens met een schattig gelukspoppetje of een tafelkaartje. Altijd fijn om bij een lekker paasdiner of paaslunch met veel geluk bij elkaar te zijn!

En is je kindje jarig met Pasen dan is het een leuke traktatie om een gelukspoppetje te geven. Hier kunnen we natuurlijk ook op de dagopvang voor mensen met een beperking een naamsleutelhanger van maken. Dat is superleuk om in de klas te trakteren. Je kunt het gelukspoppetje per stuk laten verpakken zodat je op school een gezonde traktatie uit kunt delen. Het is een goedkope traktatie want het zijn betaalbare gelukspoppetjes.

Je kunt ook bij onze andere gelukspoppetjes kijken. We hebben heel veel verschillende soorten gelukspoppetjes. Je zult er versteld van staan. We hebben veel voorraad, dus kunnen we de meeste producten snel verzenden. 

© 2015 - 2023 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel