Gelukspoppetjes.eu reviews op google en instagram

Meningen van klanten over gelukspoppetjes.eu

Vind je natuurlijk het beste op Google of in de verhalen van Facebook en Instagram. Daar zijn we dan ook te vinden. Sommige klanten laten ons en google graag weten wat voor ervaring ze hebben met onze website en afhandeling van de bestellingen. Uiteraard zijn de reviews altijd door de mensen zelf gemaakt, op google, facebook en instagram kan dat gelukkig niet anders. 

Aansluiten bij een keurmerk

Dat hebben we besloten niet te doen, want echte verhalen zijn volgens ons veel beter en betrouwbaarder. Zo lees je er de verhalen van bedrijven en particulieren over hoe ze een bestelling bij gelukspoppetjes.eu hebben ervaren. Echte ervaringsdeskundigen zeg maar. Een keurmerk op je site zetten is erg kostbaar en we houden liever de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk zodat er nog meer geluk kan worden verspreid. 

Daarom plaatsen we hier met een gerust hart een link naar google, zodat je zelf kun zien waarom klanten bij ons gelukspoppetjes bestellen!

We zien ook regelmatig leuke reviews voorbij komen op instagram, dat is erg leuk om te zien. Volg je ons daar al? Kijk maar eens op instagram.com/gelukspoppetjes.eu/

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel