Navigatie

Gelukspoppetjes sleutelhangers

Kei leuk deze sleutelhangers met gelukspoppetjes. Uiteraard kunnen we alle gelukspoppetjes gebruiken om er voor u een leuke sleutelhanger van te maken. Ook voor een jubileum, een kerstpakket, een verjaardag, traktatie, een afscheid, een trouw bedankje, we maken alle gelukspoppetjes sleutelhangers naar uw wensen!

Vindt u een van onderstaande gelukspoppetjes sleutelhangers leuk en wilt u deze bestellen, geef ons dan bij opmerkingen, of via de mail door welke naam of woord we aan de gelukspoppetjes sleutelhanger mogen maken. Er mogen per sleutelhanger 7 letters aan, wilt u er meer dan 7 dan kunt u deze bij bestellen. Houdt u er rekening mee dat als u meer dan 10 letters wilt u ook een langer touwtje bij moet bestellen, die gaan we dan voor u maken! Maat en grootte van de gelukssleutelhangers kunnen varieeren.

Wilt u liever een ander gelukspoppetje aan de sleutelhanger, laat ons dat dan weten, we maken alles uniek voor u op maat!

Besteld u sleutelhangers met een handgemaakt gelukspoppetje dan maken we deze van kralen speciaal voor u en is dus elk gelukshangertje anders!

 

artikelen per pagina
artikelen per pagina
© 2015 - 2018 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel