Al klaar voor Sinterklaas?

Artikel 224 van 248

Nog heel even en sinterklaas komt weer in ons land. Voor kinderen is dit toch nog steeds een groot feest. Vol spanning wachten ze op de goedheilig man. 's Avonds zingen bij hun schoentje, een wortel voor het paard. Lieve briefjes voor sint en zijn pieten. En dan 's morgens; de spanning op hun gezichtjes om te zien wat er in de schoen is gestopt.

Voor ons als moeders is het wat stressvoller. Het stiekem inpakken van cadeautjes, het verstoppen van deze pakjes (en onthouden waar je ze hebt verstopt...ik vond wel eens weken na sinterklaas nog overal kleine cadeautjes...), het opeten van die wortel, het voor later bewaren van die lieve briefjes en zorgen dat de kindjes niet wakker worden voordat je de cadeautjes erin hebt gestopt. Maar de meeste stress zit toch wel in het vinden van kleine betaalbare schoencadeautjes. 

Maar wat een geluk: wij hebben een shop vol geluk. En daar zitten heel veel leuke schoencadeautjes bij. Dus beste jij, pak een kop thee, start je laptop of ipad op, en ga lekker shoppen. 

Deze schoencadeautjes zijn leuk om te geven. Zo hebben we lieve sleutelhangers, met eigen naam of van de voetbalclub. Voor een zacht prijsje. Of wat dacht je van onze nieuwe notitieboekjes vol geluk. Ook dit leuke schoolsetje met schrift, lineaal en potlood is mega leuk om te vinden in je schoentje. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke schoencadeautjes te vinden in de shop. 

Voor de echte piraatjes hebben we een piraatachtige collectie in ons assortiment. Schip Ahoy, daar wordt jouw kleine man heel blij van. 

En als je dan heerlijk bij ons aan het shoppen bent, hebben wij ook nog een leuke verrassing voor je. Als je een bestelling plaatst welke verzonden moet worden met pakketpost, dan mag je er een gratis cadeautje bij uitzoeken. Gewoon voor je zelf. Dat is pas echt geluk. 

 

We wensen je veel sinterklaas voor-pret.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel