Last minute Sint tips!

Artikel 223 van 248

Ben je er al helemaal klaar voor? Pakjesavond komt er bijna aan. Ben je al helemaal klaar met de inkopen? Of heb je nog wel wat presentjes nodig. En wat te denken van de bovenbouw kinderen? De opdracht luidt veelal om voor 3 euro een klasgenoot te verrassen, inclusief surprise en gedicht. Dit levert ieder jaar toch weer heel veel hoofdbrekens op.

Gelukkig hebben wij leuke presentjes voor dit soort situaties. Cadeautjes vol geluk. En we hebben de top 5 voor je samengesteld. 

Sint-tip 1

Maak de sinterklaas cadeautjes net iets leuker met onze leuke sinterklaas-kaartjes en sinterklaas-gelukspoppetjes. Dat geeft een extra feestelijke sfeer aan de pakjes. En de kaartjes sinterklaas zijn deze week in de aanbieding: normaal 75 cent, nu voor slechts 50 cent per kaartje. 

 

 

Sint-tip 2

We hebben natuurlijk ook heel veel sinterklaas cadeautjes onder de € 1,50. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke winter potloden. Een leuk presentje waar je nog lang plezier van hebt.

 

Sint-tip 3

Super leuke sint cadeautjes voor onder de 3 euro. Dit prachtige sticker-vel bestaat uit allemaal stickers vol geluk. Leuk voor in een agenda, vriendenboekje of gewoon om ergens op te plakken. Dat is een vel vol geluk!

Sint-tip 4

Sint cadeautjes onder de 4 euro: een pakketje vol geluk. Dit stoere pakketje bestaat uit een schriftje, een lineaal en een potlood. 

 

Sint-tip 5

Oh je wilde liever een cadeautje voor onder de euro.....dan ben je natuurlijk ook helemaal aan het juiste adres bij ons. We hebben echt ladingen leuke presentjes voor onder de euro. Wat dacht je van dit leuke schrijfblokje. Dat is wel heel veel geluk!

 

En dan nog een speciale top voor scholen en bedrijven? Onze sleutelhangers met bijvoorbeeld de namen van de kinderen of woorden als Bedankt, Topper of Super! zijn natuurlijk super om te schenken als cadeautje of voor bij een kerstkaartje. 

 

We wensen je veel sinterklaas voor-pret.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel