Gelukspoppetjes voor de zakelijke markt!

Artikel 214 van 248

Regelmatig kregen we de vraag of we ook voor de zakelijke markt onze producten vol geluk wilden aanbieden. Nu leveren we al langer speciale orders voor bedrijven of verenigingen die graag hun klanten- of ledenbestand willen verrassen met wat geluk, maar een echte groothandel....dat was er nog nooit van gekomen. 

Daar hebben we nu verandering in aangebracht. Met trots presenteren we dan ook graag onze gelukspoppetjes groothandel.

Voor wie is deze groothandel vol geluk bedoeld?

Onze gelukspoppetjes groothandel is bedoeld voor bedrijven die deze producten in hun eigen assortiment willen opnemen. Dus bedrijven met een KVK registratie. Maar ook voor bedrijven en verenigingen die graag grote orders plaatsen om hun klanten- of leden bestand regelmatig te verrassen. 

Producten in de groothandel

Uiteraard kun je in onze groothandel ook gewoon producten vol geluk inkopen. Zo hebben we een prachtige collectie gelukspoppetjes en aanverwante artikelen. Deze aanverwante artikelen zijn veelal in eigen beheer ontworpen en geproduceerd, zodat we een unieke collectie voor je hebben. Let op: niet alle producten uit de consumenten shop zijn beschikbaar in de groothandel. Maar voor het grootste deel geldt, dat je deze gewoon groots kunt inkopen. Tegen scherpe tarieven, zodat je snel heel veel  geluk kunt verspreiden.

Spelregels

Je kunt alleen inkopen in onze groothandel als je een KVK nummer hebt of aan kunt tonen dat jullie een bedrijf of vereniging zijn. Vraag gratis een login aan via onze groothandel: www.gelukspoppetjes-groothandel.nl.


De groothandel heeft ook een engelstalig deel voor onze buitenlandse zakelijke klanten. Veelal leverbaar vanuit voorraad, dus snel geleverd. Maatwerk mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel