Gratis beschermengeltje met gelukskaartje

Artikel 4 van 13
GRATIS

Wil je bij je bestelling 1 gratis een beetje geluk voor jezelf of voor iemand anders? Dan kun je dit gelukspoppetjes artikel er 1 gratis bij bestellen als je kiest voor pakketpost. Per bestelling mag je 1 gratis gelukspoppetjes artikel mee bestellen, dan heeft iedereen kans om er een leuk klein gelukspoppetjes cadeautje bij te krijgen. Vind je deze kaartjes met geluksengeltjes zo leuk dat je ze ook wil verspreiden bv als achterlatertje, dat kan. Je kunt ze dan hier bestellen. Bij het gelukskaartje zit 1 geluksengeltje en dat kan een hangertje of gelukspoppetje model zijn.

Wist je dat deze geluksengeltjes gemaakt worden door iemand die langdurige psychische problemen heeft en door het maken van deze geluksengeltjes ze haar zorgen en problemen heel even naar de achtergrond kan schuiven. Zo is het niet alleen een beschermengeltje voor de ontvanger, maar ook voor de maakster! 

Vul bij het tekstveld JA in en we sturen je dit gelukspoppetjes artikel gratis 1  mee als je met pakketpost laat verzenden.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel