Afscheid collega

Artikel 39 van 247

Je gaat afscheid nemen van je collega's of er is een collega die afscheid van jullie gaat nemen. Een leuk gelukspoppetjes bedankje is dan natuurlijk een lief afscheidscadeautje voor je collega's. We hebben verschillende gelukspoppetjes artikelen die je daarvoor kunt gebruiken.

Om stil te staan bij het afscheid van een collega en eens wat anders te doen dan de bloemen of een fles wijn is een onvergetelijk cadeautje met wat extra geluk.

Een vergeetmenietje is een van de mogelijkheden bij het afscheid van een collega. Die kan een andere baan hebben gekregen of met pensioen zijn gegaan. Het maakt niet zo veel uit wat de reden is van het afscheid, maar wat wel uitmaakt is dat je iemand een persoonlijk bedankt met een beetje positieve aandacht. Een beetje geluk voor iedereen, zodat geluk zich vermenigvuldigt als je het deelt. En... zonder geluk vaart niemand wel, iedereen kan in welke vorm dan ook wel een beetje geluk gebruiken in het leven. Dus hoe leuk is het om je collega of collega's een beetje geluk mee te geven als aandenken aan jullie samenwerking. Ook als iemand niet gelooft in wat geluk in de vorm van een talisman of gelukspoppetje kan het in ieder geval geen kwaad en is het gebaar van iemand geluk wensen altijd een lekker positief gebaar.

Bovendien worden onze gelukspoppetjes cadeautjes gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en die worden daar ook weer heel blij van.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel