Gelukspoppetjes tijdens examen

Vorige Artikel 40 van 247 Volgende

Spanning bij het examen, bij de voorbereiding van de examenweek en dan is de dag daar dat je examen gaat doen. De dag dat je begint aan het examen, hopelijk goed uitgerust en fris. Het is een moment in je leven dat je na het halen van je felbegeerde papiertje weer een stapje verder bent in je eigen toekomst. En een examen kan natuurlijk ook zijn, op mogen voor je rijbewijs, vaarbewijs of Citotoets.

Leuk om als talisman een leuk gelukspoppetje bij je te hebben want een klein beetje geluk is natuurlijk altijd mooi meegenomen in lastige tijden.

Maar als je dan straks je examen hebt gehaald kun je terug kijken op een drukke periode waar je trots op kunt zijn, een doel hebt gehaald. 

En laten wij daar nu net de leukste gelukspoppetjes voor in huis hebben. 

Wat dacht je van onze kleine professor, of onze pauw, een gelukspoppetje als teken van trots, want ook al is het een zware examenperiode, je mag trots zijn op jezelf als je er alles uit hebt gehaald wat er in zat. 

UIteraard zijn ook de gewone houten gelukspoppetjes superleuk om te geven of te krijgen en zo algemeen dat iedereen dat extra beetje geluk kan gebruiken, zodat je je vrienden, je klas of je hele school een beetje geluk in de vorm van een gelukspoppetje kunt geven in het begin van de examenperiode!

Wil je iemand een beetje extra geluk geven, laat dan een leuke gelukspoppetjes sleutelhanger maken met SUCCES eraan of met een naam. Succes verzekerd!

En een voordeel, baat het niet dan schaadt het niet, dus stop een gelukspoppetje in je etui, aan je tas of mobieltje dan heb je je gelukshangertje altijd bij je. 

Wist je dat we keuze hebben uit meer dan 200 verschillende soorten gelukspoppetjes en een groot aantal unieke gelukspoppetjes die we zelf hebben laten ontworpen en maken?

 

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel