Het gezicht achter gelukspoppetjes.eu

Vorige Artikel 37 van 247 Volgende

Wie zijn de mensen achter gelukspoppetjes.eu?

Dat zullen we je laten zien, we hebben namelijke een fotoshoot gehad om eens te laten zien wie er achter al de gelukspoppetjes zitten en wat onze missie is.

Dit ben ik, Jans Pilmeyer, eigenaar van www.gelukspoppetjes.eu en www.gelukspoppetjes-groothandel.nl

Op 1 januari 2006 is het "originele" bedrijf geboren, Artasja. Een samengestelde naam van "art" als in kunst, kunstig, creatief. dan "as" de eerste letters van onze dochter Astrid en "ja" de eerste letters van mijn naam.

Begonnen als kralen webshop in 2006 was het op een gegeven moment tijd voor iets anders en omdat ik al gelukspoppetjes verkocht als "om je zelf gemaakte sieraden cadeautjes te versieren" leek het me heerlijk om alleen nog met geluk bezig te zijn.

Zo gezegd zo gedaan zou je denken, maar dat zou niet gaan in mn uppie. Onderweg in dit proces kwam ik Mo tegen op twitter. We kenden elklaar niet, wonen zo'n 90 km van elkaar vandaan en de "magische klik" was er direct. 

De samenwerking werd aangegaan en omdat dat zo goed ging heeft Mo behalve het unieke logo inmiddels heel veel gelukspoppetjes en gelukspoppetjes kaartjes, gelukspennen en nog veel meer voor onze webshop ontworpen. We proberen met onze gelukspoppetjes een assortiment te krijgen waar iedereen een beetje blij van wordt of troost kan vinden. Om het mooiste uit mensen te halen door geluk te delen. Daar worden we blij van.

Omdat we al zo lang "samen" zijn was het tijd om ook de foto's van onszelf eens wat professioneler aan te pakken. We hebben een hele dag een fotoshoot gehad en van alles rondom de gelukspoppetjes foto's laten maken. We zijn ook een tijd op de dagopavng geweest voor mensen met een beperking waar we met toestemming van ouders/verzorgers met een aantal clienten op de foto zijn gegaan. Deze foto's volgen nog. Omdat we heel graag heel veel geluk verspreiden werken we heel veel samen met de dagopvang voor mensen met een beperking (MVO) omdat dat nog meer geluk brengt, voor hun, omdat ze het geweldig vinden om mee gelukspoppetjes te mogen maken en voor ons, omdat het zo ontzettend leuk is om te zien met hoeveel passie er aan onze gelukspoppetjes artikelen wordt gewerkt. Zo proberen we samen de wereld een beetje mooier te maken.

Daarnaast wilde we graag foto's van Mo en mij als gelukspoppetjes team en voor ieder voor zich nog een mooie profielfoto. Ook deze zullen nog volgen.

Het was een erg leuke bedrijfsdag voor onze gelukspoppetjes winkel!

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel