Samen maken we de wereld een beetje mooier, geluksteam

Artikel 36 van 247

We mochten een heuse fotoshoot doen op de dagopvang, met clienten waar de ouders/verzorgers toestemming hebben gegeven. Niet alleen wij, maar ook onze gelukspoppetjes makers hebben enorm genoten van de fotoshoot, waarbij je kunt zien wat een geluk het hun brengt. Dus bestel je bij ons gelukspoppetjes, denk dan eens aan het geluk achter de gelukspoppetjes. Het is onze missie om samen de wereld een beetje mooier te maken (MVO). Op deze foto's is goed te zien dat dat wel lukt. 

En ieder doet wat ie kan, de een vind het super om geluksengeltjes te maken en een ander is helemaal gek op het maken van de naamsleutelhangers. Een ander pakt graag de gelukskaartjes in en een ander vind het leuk om de goodiebags te mogen maken. Wat dacht je van het knopen van de touwtjes, het inpakken van de naam sleutelhangers en het aftellen van de gelukspoppetjes. Ik zeg, we hebben een topteam!

En eens in de zoveel tijd gaan we met wat lekkers even langs om te trakteren, ook dat hoort erbij. Iedereen doet ertoe, we vinden het fijn om samen met al deze lieve mensen de wereld een beetje mooier te maken. 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel