Een kijkje achter de schermen

Artikel 35 van 248

Wist je dat er  veel van de ontwerpen in onze shop door ons zelf zijn ontworpen. Onze ontwerpster Mo (van it's a mo! design) werkt altijd met veel plezier aan heel veel geluk en daarom willen graag onze ontwerpster even goed aan jullie voorstellen:

Dit is nou "onze" Mo! (eigenlijk heet ze Monique, maar de meeste mensen noemen me Mo!) Jaren geleden ontmoette ik Mo via Twitter. Dat was in de tijd dat we nog een kralen en sieraden webshop hadden, maar we wilden graag iets meer doen met geluk. Het assortiment van gelukspoppetjes was in die periode nog niet heel uitgebreid. En, we misten veel geluk.

Dus gingen we in overleg en wilde Mo ontwerpen gaan maken, zodat we die in eigen beheer konden gaan ontwikkelen.

Mo schrijft:

"En wat een plezier heb ik aan het ontwerpen van al dat geluk. De ene keer vrolijk geluk, bijvoorbeeld geboortekaartjes. Maar ook verdrietig geluk voor een afscheid. Recent hebben we weer een bedankkaartje mogen ontwerpen voor bij een afscheid. Ik voel me dan altijd zeer vereerd dat ik op deze manier een beetje kan bijdragen in het verwerken van het verdriet.

Een paar keer per week hebben Jans en ik overleg. We stromen over van de ideetjes. Daar worden we zelf heel blij van. Maar ik hoop vooral dat degene die onze artikelen ontvangt of schenkt, daar zelf ook heel blij van wordt."

De gelukspoppetjes op deze foto zijn dus allemaal van de hand van Mo.

Wat een topper is het toch he!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel