Alleen gratis tijdens het ABN AMRO toernooi 2022

Artikel 35 van 247

Omdat we erg trots zijn op onze zoon Steve, die van het tennis gelukspoppetje, hebben we komende week een leuke aanbieding. Hij mag namelijk als 1 van de 4 bespanners voor Tecnifibre aan het werk om de spelers van de juiste bespanning te voorzien.

Normaal gesproken vind je Steve bij Planet of Tennis aan de Zeelsterstraat 32 in Eindhoven, voor de juiste snaar en het juiste tennisracket dat het beste bij jou past. Dus wil je een professionele (lees niet duurder, maar betere) bespanning, ga dan gerust bij hem langs na het ABN Amro toernooi.

Tijdens het ABN AMRO ATP toernooi waar hij staat te bespannen voor de tennissers, kun je bij je bestelling 1 gratis tennis sleutelhanger bij je bestelling kiezen als je laat verzenden met pakketpost. 

Je mag natuurlijk ook een gratis ander gelukspoppetjes artikel kiezen bij je pakketpost, deze aanbieding is alleen geldig tijdens het tennis toernooi van ABN AMRO 2022. Deze gelukssleutelhangers zijn allemaal gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

Wij van gelukspoppetjes.eu wensen Steve heel veel succes met deze fantastische uitdaging!

Deze actie is niet meer geldig, het ABN toernooi is inmiddels afgelopen.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel