Henk Hero gelukspoppetje

Artikelnummer: B281-Z4-L015b
Artikel 105 van 130
€ 0,45 (inclusief btw)

Superheld gelukspoppetje

Henk Hero, voor alle helden die je kent, deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 27x25 mm. Dit superhelden gelukspoppetje is vernoemd naar mijn vader, mijn maatje, mijn held. Uiteraard is dit gelukspoppetje voor alle helden, superhelden en mensen waar je trots op bent, want iedereen is op zijn manier een held of heldin. 

Wie is jou superheld?

Een held is iemand die iets probeert en of het nu wel of niet lukt, je bent een held als je je best hebt gedaan, want meer dan je best kun je niet doen! Op de school van onze kinderen hing een tekst "een kind dat zijn best doet verdient altijd een tien". Deze mooie woorden passen goed bij dit notitieblokje dat je niet altijd kunt zien wat iemand al heeft moeten doen om iets te bereiken. 

Geef dit gelukspoppetje bijvoorbeeld samen met ons geluksnotitieblokje met de tekst "niet alle helden dragen een cape". Een affirmatietekst voor iemand die een positieve affirmatie kan gebruiken. 

Gelukspoppetje sleutelhanger

Dit superheld gelukspoppetje is een eigen ontwerp. Van deze unieke gelukspoppetjes kun je ook een sleutelhanger laten maken, leuk om te trakteren, als klein uitdeelcadeautje of als kleinigheidje voor je klas. Een gezonde traktatie met voor ieder een eigen gelukspoppetje sleutelhanger die worden dan gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking, dat zijn ook onze helden!

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel