per pagina
Sorteer op
 • Liefste mama gelukspoppetjes pen
  Liefste mama gelukspoppetjes pen

  Liefste mama gelukspoppetjes pen. Wat een leuk klein cadeautje voor je moeder als ze jarig is of je geeft deze gelukspoppetjes pen bv met moederdag!

  € 1,59
 • Liefste papa gelukspoppetjes pen
  Liefste papa gelukspoppetjes pen

  Een originele gelukspoppetjes pen voor de liefste papa. Leuk voor papa's verjaardag of geef hem deze leuke gelukspoppetjes pen met vaderdag!

  € 1,59
 • "Stay safe" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Stay safe" gelukspoppetjes sleutelhanger

  "Stay safe" gelukspoppetjes sleutelhanger met het gewone houten gelukspoppetje. Deze sleutelhanger is ook leuk om te combineren met een van onze gelukspoppetjes kaartjes. Wie ga jij zo'n leuke sleutelhanger sturen?

  Misschien wil…

  € 1,75
 • Trots op jou gelukspoppetjes sleutelhanger
  Trots op jou gelukspoppetjes sleutelhanger

  Op wie ben jij trots en wel zo leuk, laat het weten met deze gelukspoppetjes sleutelhanger! Uiteraard heb je de keuze uit een heleboel gelukspoppetjes.

  € 1,85
 • Gelukskaartje met "power" gelukspoppetje sleutelhanger
  Gelukskaartje met "power" gelukspoppetje sleutelhanger

  Gelukskaartje "MOED HOOP en een beetje GELUK" en een gelukspoppetje sleutelhanger met het woord POWER eraan. In plaats van een woord kan er uiteraard ook iemands naam aan worden gemaakt. Net wat je zelf het meeste passend vind.

  € 2,05
 • Liefs sleutelhanger met gelukspoppetjes kaartje retro
  Liefs sleutelhanger met gelukspoppetjes kaartje retro

  LIEFS SLEUTELHANGER MET GELUKSPOPPETJES KAARTJEGelukspoppetjes kaartje met het houten gelukspoppetje met het hartje op de buik (geplakt of geschilderd), samen met een gelukspoppetjes sleutelhanger met de tekst "LIEFS" eraan.

  Wil…

  € 2,05
 • Mantelzorger bedankt giftset
  Mantelzorger bedankt giftset

  Mantelzorger BEDANKTUw aandacht is van ontschatbare waarde Dit kaartje met gelukspoppetjes sleutelhanger zegt wat over iemand die het krijgt. Een lieve attentie voor iemand die altijd klaar staat om te helpen! We kunnen dit…

  € 2,15
 • 4 Dubbele sleutelhanger met musketonhaak
  4 Dubbele sleutelhanger met musketonhaak

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met 4 verschillende woorden naar keuze en een musketonhaak. De woorden mag je in de velden vermelden.

  Je kunt er bv van maken:
  - vriendschap - gezondheid - geluk - liefde- hoop - geluk - liefde -…

  € 6,95
 • Gelukspoppetje met vlechtje
  Gelukspoppetje met vlechtje

  Gelukspoppetje met vlechtjeSchattig gelukspoppetje met een vlechtje. Dit vrolijke gelukspoppetje komt je een beetje geluk brengen met een groot hart! Een teken van liefde, jij bent goed, ik wens je veel geluk, jij doet ertoe.…

  € 0,79
  25 - 33 van 33 resultaten
 • 1
 • 2

Traditionele gelukspoppetjes, hoe lang bestaan ze al?

Een gelukspoppetje als talisman voor geluk en voorspoed

Onder de traditionele gelukspoppetjes verstaan we de ouderwetse gelukspoppetjes uit China. Die Chinese gelukspoppetjes zijn er al heel erg lang. Ze worden daar Fu Lu Shou genoemd. Deze gelukspopjes staan symbool voor de drie Chinese goden. Die van welvaart, geluk en lang leven.

Bamboe gelukspoppetjes

hebben een speciale betekenis of boodschap. Ze worden vaak gebruikt om iemand geluk te wensen als cadeautje. Daarnaast zijn er nu ook houten gelukspoppetjes van FSC hout gemaakt, duurzaam en mooi. 

Deze duurzame gelukspoppetjes zijn niet alleen mooi om te zien, ze dragen ook bij aan een beter milieu.

Gelukspoppetjes winkel

Wij hebben het grootste assortiment gelukspoppetjes. Niet alleen de traditionele gelukspoppetjes, maar ook honderden andere soorten gelukspoppetjes en gelukspoppetjes artikelen. En wil je 1 gelukspoppetje kopen of juist heel veel gelukspoppetjes, je bent bij ons aan het juiste adres. We werken niet met staffels maar houden de gelukspoppetjes prijzen voor iedereen zo laag mogelijk. 

Daarnaast zijn onze gelukspoppetjes niet zomaar gelukspoppetjes, het zijn houten gelukspoppetjes die zowel traditioneel als modern zijn.

Dus, of je nou op zoek bent naar Chinese gelukspoppetjes, houten gelukspoppetjes of andere varianten gelukspoppetjes, bij ons ben je aan het juiste adres!

Waar worden de gelukspoppetjes verpakt?

In Veldhoven bij de dagopvang voor mensen met een beperking worden al onze gelukspoppetjes met heel veel liefde verpakt. Wij vinden het heel belangrijk om op een maatschappelijk verantwoorde manier te werken en daarom besteden we hier extra aandacht aan. Daarom worden ze op de dagbesteding een voor een verpakt. Zo zorgen we niet alleen voor geluk bij degene die ze ontvangt, maar ook bij die speciale mensen die ze verpakken. 

In onze gelukspoppetjes winkel vind je een ruime keuze aan allerlei gelukshangertjes die dus met veel zorg en aandag zijn verpakt door onze speciale harde werkers. Op deze manier zorgen we ervoor dat het geluk zicht verdubbelt, want zowel degene die ze verpakt als degene die ze ontvangt worden bij van al onze gelukspopjes!

Hoe lang bestaat gelukspoppetjes.eu al?

Gelukspoppetjes.eu is begonnen als kleine eenmanszaak in 2006. Dus al ruim 18 jaar vind je bij ons online gelukspoppetjes. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een bloeiend bedrijf met een team van toegewijde mensen. Een belangrijke persoon in ons bedrijf is dan ook onze vormgeefster Mo, die heel veel gelukspoppetjes en alle gelukspoppetjes kaartje ed ontwerpt, ook met de traditionele gelukspoppetjes erop.

Met de geschiedenis van meer dan 18 jaar is gelukspoppetjes.eu dan ook een betrouwbare bron voor al uw gelukspoppetjes en gelukspoppetjes vragen. We verzenden dagelijks (maandag t/m vrijdag) dus wil je je gelukspoppetjes snel in huis hebben dan kan dat. Dus als de post meewerkt; Vandaag gelukspoppetjes besteld, morgen in huis!

Wat kun je met traditionele gelukspoppetjes doen?

Wie kent ze niet, de traditionele gelukspoppetjes van hout. Deze houten poppetjes zijn gemakkelijk te bestellen in onze shop. Fijn om op voorraad te hebben. Gelukspoppetjes zijn leuk om ergens aan te hangen. Bijvoorbeeld aan een envelop met geld voor een verjaardagscadeau. Het biedt troost bij een kaartje in een verdrietige situatie. Het fleurt een bos bloemen net wat extra op. Maar het maakt ook een ingepakt cadeautje net iets feestelijker. En wat dacht je van een een sleutelhanger met naam.  Gewoon omdat iedereen wel een beetje extra geluk kan gebruiken! Neem eens een kijkje in onze gelukspoppetjes winkel en bestel onze unieke gelukspopjes online. Geef een beetje geluk cadeau en zo zie je dat een kleinigheidje ook eigenlijk heel bijzonder is.

Hoe lang bestaan gelukspoppetjes al?

De originele gelukspoppetjes kennen ik nog van vroeger, ik kocht ze zelf al bij ons in de Chinese winkel in de stad. Daar hadden ze toen alleen de bamboe gelukspoppetjes, de meer traditionele zeg maar. Veel mensen die ik ken (en ouder) kennen de gelukspoppetjes vooral als het traditionele gelukspoppetje.

Nu hebben we ook gewoon houten gelukspoppetjes die wat mooier van kwaliteit zijn, de Chinese poppetjes. Omdat we deze schattige gelukspopjes zo leuk vinden zijn er in onze webwinkel tal van leuke artikelen bij ontworpen waar de gelukspoppetjes op te zien zijn, denk aan gelukspennen, gelukskaartjes, affirmatiekaartjes en geluksnotitieblokjes. leuke kleinigheidjes om te trakteren op school, maar ook leuk om op je werk te trakteren, of als afscheid voor je collega's bij veranderen van baan, voor juffen cadeautje of om mensen te bedanken, bijvoorbeeld de hardwerkende mensen in de zorg. Daar hebben we ook speciale bedankjes voor laten maken maar die vind je weer in een andere categorie.

En vergeet niet: "Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt".

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel