Sorteer op
per pagina
 • Geluksengeltje kaartje met quote
  Geluksengeltje kaartje met quote

  Geluksengeltje kaartje met de tekst:

  Don't count the days, make the days count

  Deze quote is van Muhammad Ali en hebben we gebruikt voor dit gelukspoppetjes kaartje van 7.5x10.4 cm van 300 grams papier. Wil je er het houten…

  € 0,50
 • Gelukspoppetjes wenskaartje
  Gelukspoppetjes wenskaartje

  "een keer bezoekuur

  van een minuut of tie

  hoog in de hemel

  om jou even te zien"

  Gelukspoppetjes kaartje met een troostende tekst erop voor iemand die iemand is verloren. Soms weet je niet de woorden te vinden en is een kaartje…

  € 0,50
Sorteer op
per pagina

Geluksengeltjes

Engeltjes als bron van troost en steun

In moeilijke tijden kunnen engeltjes een bron van troost en steun zijn. Ze kunnen een gevoel van bescherming en veiligheid bieden waardoor we ons gesteund voelen door een beschermengeltje. Engeltjes kunnen ook juist inspiratie en kracht geven om door te gaan, wanneer het leven een beetje te zwaar lijkt te worden. Zo kunnen geluksengeltjes maar ook gelukspoppetjes je helpen om negatieve gedachten en emoties te verlichten. Door het gelukspoppetje worden we er aan herinnerd dat er altijd hoop is en dat je moet geloven in een betere toekomst. 

Er zijn mensen die geloven in de symboliek van de engeltjes en dat er daardoor hogere krachten en spirituele begeleiding in het leven komt. Door te geloven in de kracht van deze engelachtige wezens, kunnen we ons geseund voelen en de moed vinden om door te gaan in moeilijke tijden.

De betekenis van een engeltje

Een engel staat symbook voor troost, hoop, geluk, liefde, begeleiding en bescherming. Daarom kun je een geluksengeltje heel vaak aan cadeau doen.

Er is altijd wel een reden om online een gelukspoppetje te bestellen en weg te geven. Een beschermengeltje biedt troost in moeilijke tijden en geeft het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Maar geef een geluksengeltje ook eens als er juist iets positiefs gebeurd. Dat je kunt blijven geloven in een mooie toekomst en hoop voor wat er nog komen gaat.
Een engeltje symboliseert ook de liefde, zowel de liefde die je aan iemand geeft als de liefde die we van iemand ontvangen. ben je daar dankbaar voor, geef dan eens een gelukspoppetje engeltje cadeau.
Met een "engeltje op je schouder"op weg naar innerlijke rust en balans. Het engeltje inspireert je en geeft je kracht en laat je herinneren aan de mooie dingen in het leven.

Verschillende soorten engeltjes

Op onze website bieden wij een breed assortiment van verschillende soorten geluksengeltjes aan.

Een van de meest populaire engeltjes zijn de beschermengeltjes, deze worden gezien als een beschermer en gids voor degene die dit beschermengeltje bij zich draagt. Deze lieve engeltjes worden vaak cadeau gegeven aan dierbaren om hen te beschermen en geluk te brengen.

Daarnaast hebben we ook troostengeltjes, die steun en warmte bieden in moeilijke tijden. Deze troostengeltjes kunnen we ook voorzien van een naam van de dierbare. Die gelukssleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking, wat het troost engeltje nog meer bijzonder maakt.

Naast beschermengeltjes en troostengeltjes hebben we ook liefdesengeltjes, die symbool staan voor liefde en verbondenheid. Deze worden vaak gegeven aan geliefden om hun liefde en waardering te tonen. 

Verder hebben we in onze geluksengelen collectie ook de wijsheidengeltjes, die symbool staan voor kennis, inzicht en inspiratie in het dagelijkse leven.

Voor degene die op zoek zijn naar heling van hun innerlijk hebben we mooie handgemaakte geluksengeltjes, van natuursteen tot mooie houten engeltjes. Zij kunnen je steunen bij mentale en emotionele genezing.

Tot slot hebben we ook overvloeden engeltjes, die geluk en voorspoed brengen op het gebied van rijkdom, succes en welvaart.

Dus naar welk geluksengeltje je ook op zoek bent, je vind bij ons een uniek geluksengeltje dat bij jou past. Laat deze engeltjes je wat extra geluk brengen!

Hoe werkt een gelukspoppetje engeltje

Een geluksengeltje is vaak een kleinigheidje dat gegeven wordt aan iemand die wel wat extra geluk kan gebruiken. Sommige mensen geloven dat een engeltje hen kan helpen bij het realiseren van hun wensen en dromen. Het is belangrijk dat het gelukspoppetje engeltje met liefde en dankbaarheid wordt behandeld, zodat het zijn kracht behoud. 

De gelukspoppetje engeltje wordt ook vaak gezien als een beschermengeltje dat over je waakt en beschermt. Het kan iemand een gevoel van veiligheid en geborgenheid geven aan degene die het engeltje heeft gekregen. 

Als je een engeltje hebt gekregen, of een sleutelhanger met een geluksengeltje, dan kun je dat altijd bij je dragen, zodat je altijd weer het gevoel van bescherming voelt.

En dan hebben we natuurlijk nog de gouden engel, onze eigen productie. Een engel met een hart van goud. Deze is zo mooi om aan iemand te geven die een hart van goud heeft!

Geluksengeltjes zijn er in verschillende vormen en maten, maar ze hebben allemaal hetzefde doel als al onze gelukspoppetjes, het krijgen van een gevoel waarom iemand een gelukspoppetje juist aan jou heeft gegeven!

Kiezen voor een engeltje

Als je op zoek bent naar een bijzonder kleinigheidje of geluksbrenger, overweeg dan eens het geluksengeltje. Deze engeltjes kunnen online besteld worden en zijn perfect als beschermengeltje voor jezelf of een naaste. Zo geef je naast het feit dat een geluksengeltje leuk is om te zien ook hoop en liefde en stimuleer je postitieve gedachten.

Met een gelukspoppetje engeltje kies je dus voor een gevoel van bescherming, troost, liefde en geluk

Geluksengeltjes kopen

TIjdens moeilijke momenten kunnen gelukspoppetjes in de vorm van engeltjes een bron van inspiratie zijn. Het kan een gevoel van rust geven, als je geluksengeltjes gaat kopen om altijd wat geluk in huis te hebben om weg te geven. Gelukspoppetjes bestellen om altijd iemand die in een tijd van nood zit een beetje geluk te sturen of geven, dat kan bij www.gelukspoppetjes.eu

Een beschermengeltje met liefde voor jou gemaakt. Een hele mooie manier om iemand liefde en steun te geven, een geluksengeltje kan een mooi gebaar zijn. Zeker onze unieke handgemaakte engeltjes. Bij de dagopvang voor mensen met een berperking worden de geluksengeltjes met veel zorg en liefde gemaakt, waardoor elk engeltje een uniek exemplaar is. Zo ben je zeker van een uniek lief cadeautje voor iemand die het verdient.

Een cadeautje met betekenis

Gelukspoppetjes in de vorm van engeltjes spelen al eeuwen een grote rol in de religies van het Christendom. Maar ook bijvoorbeeld als beschermengeltjes. Daarom is het zo leuk om een geluksengeltje te geven. Bijvoorbeeld met kerst, aan een kaartje, een bos bloemen maar bijvoorbeeld ook bij een overlijden of als iemand ziek is die je graag een steuntje in de rug geeft. Ook met een communie is een geluksengeltje een leuk aandenken voor degene die de communikant komt feliciteren. Onze engeltjes gelukspoppetjes zijn altijd op voorraad. Maak je keuze in onze gelukspoppetjes winkel, ze worden binnen 24 uur verzonden. En mis je iets, laat het ons weten!

Een geluksengeltje voor jou

Omdat de "engel" staat voor voorspoed is dit ook een geschikt gelukspoppetje om te geven aan iemand die je geluk en voorspoed wilt wensen. De ontvanger zal een geluksengeltje zeker kunnen waarderen! Daarom is het zo leuk om een geluks engeltje aan iemand te geven.

De handgemaakte geluksengelen worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Dat is voor hen heel erg leuk om lekker creatief bezig te zijn met geluk. Deze geluks engeltjes brengen dus dubbel geluk. Geluk voor deze speciale creatieve mensen en voor degene die ze besteld.

Neem daarom snel een kijkje in ons gelukspoppetjes assortiment en bestel je gelukspopjes online!

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel