Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Hulpverleners gelukspoppetjes

Wat een helden zijn het, onze hulpverleners. De helden van de zorg, de helden bij de politie en brandweer. Steeds weer rukken ze uit om ieder van ons te helpen. Dat is toch echt alledaags geluk!

Geef eens een uniek gelukspoppetje cadeau!

Deze gelukspoppetjes zijn speciaal door en voor ons gemaakt. We stellen ze even aan je voor:

  • Zorg gelukspoppetje verpleegkundige Diana
  • Politie gelukspoppetje Vincent
  • Brandweer gelukspoppetje Stijn

Deze gelukspoppetjes zijn ontworpen omdat we vinden dat zeker de hulpverleners wat extra geluk verdienen. Daarom zijn er ook gelukskaartjes, gelukspennen en geluksnotitieblokjes van gemaakt.

In de Corona pandemie is het nog duidelijker geworden hoe hard we iedereen nodig hebben, de verpleegkundigen en broeders aan de bedden in het ziekenhuis, de doktoren en administratief personeel in de zorg, allemaal dragen ze hun steentje bij.

Ook de politiemensen en de brandweer mannen en vrouwen doen hun best om iedereen te helpen ondanks dat dat soms niet meevalt tijdens rellen ed. Deze hulpverleners verdienen af en toe een beetje geluk en dat kan uiteraard heel goed met een leuk gelukskaartje, een gelukspoppetje of naamsleutelhanger.

Leuke bedankjes voor het zorgpersoneel 

Ook voor de afdelingen zelf zou het een lief bedankje zijn naar het personeel, een klein beetje geluk voor alle zorg en hulpverleners. 
En wat mooi is, de bestellingen van de gelukspoppetjes, gelukssleutelhangers en gelukskaartjes worden dan gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking, dus het is ook nog eens Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en dus dubbel geluk.

© 2015 - 2023 Gelukspoppetjes bestellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel