NIEUW GELUK!

Artikel 206 van 248

Nieuw geluk!

 

Wij van gelukspoppetjes.eu zitten nooit stil. Ons creatieve team bedenkt wekelijks nieuwe ideetjes, die we dan natuurlijk met veel plezier uit gaan werken. En nu hebben we weer iets, waar we super trots op zijn. We willen het wel van de daken schreeuwen, want wat zijn ze weer leuk geworden!!!

Nu ben je natuurlijk benieuwd: wat hebben die meiden nou weer ontworpen?

Met trots maken we dan ook de geboorte bekend van 2 unieke gelukspoppetjes. Poppetjes die we ook echt hebben laten maken, met een bijpassend assortiment. Tromgeroffel: want hier zijn ons eigen verpleegstertje en Katie, onze amazone. 

Nee zuster? Ja zuster!

Deze stoere verpleegster is van eigen ontwerp. Het is dus een uniek gelukspoppetje, die goed te gebruiken is bij beterschapskaartjes of cadeautjes. Maar ook super om de verpleegsters eens te bedanken voor al hun goede werk.
Naast deze lieve zuster gelukspoppetjes, hebben we ook bijpassende kaartjes vol geluk, beterschapskaartjes of een notebloc.

Katie, de amazone

Ah, wat is ze lief, onze Katie, de amazone. Dit lieve ruitertje is een heus paarden-meisje. Gek op paarden, de stal en heerlijk rijden. Welke ruiter wil er nou niet verrast worden met zo'n lief gelukspoppetje. Ook hier hebben we weer een kaartje vol geluk, een kaartje vol hoefijzers en een notebloc.

Zo, wij gaan even glimmen van trots, fijne dag.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel