Geslaagd, de vlag kan uit!

Artikel 207 van 248

Nog een paar dagen en dan horen alle eindexamen kandidaten of ze het felbegeerde papiertje op zak hebben. Hoe leuk is het dan om je kanjer te feliciteren met een GESLAAGD kaartje en bijpassende sleutelhanger. Deze kaartjes zijn ook zeer geschikt voor scholen om te schenken aan hun geslaagden, bij de diploma uitreiking. Lief kaartje vol geluk, dat maakt het geheel nog feestelijker. De geslaagd sleutelhangers met champagne fles of vlag zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze shop.

Uiteraard zijn onze geslaagd kaartjes ook geschikt voor andere doeleinden: denk aan rij-scholen/ rij-lessen. 


Extra tip: wil je dat we het kaartje  rechtstreeks naar de geslaagde sturen? Laat het ons weten, inclusief welke tekst je erop wenst. Dan schrijven we dit graag voor je op het kaartje.

Vaderdag en afscheid school

Op zondag 17 juni is het vaderdag. De stoerste papa's worden natuurlijk ook blij van een beetje geluk. Bestel samen met je zoontje of dochtertje een lieve sleutelhanger vol geluk. En liever een andere tekst? Dan kan dat natuurlijk ook. 

Vergeet niet ook vast je bestelling te plaatsen voor de juf of meester. Naast onze sleutelhangers en kaartjes, hebben we ook mooie boekenleggers. Zo zal de juf jouw kind nog heel lang herinneren bij ieder boek dat de leraar leest. 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel